Ferie i Calas de Mallorca '18 - Bestil rejse med fly, hotel og bil

Bestil rejse til Cales de Mallorca her

find de billigste fly til palma de mallorca her
Sammenlign flybilletter fra mere end 50 flyselskaber mellem København, Billund og Palma de Mallorca

All-inclusive hotel for hele familien i Cales de Mallorca, på østkysten ved rolig børnevenlig strand.Cales de Mallorca er en af østkystens nyere og stadig voksende feriedestinationer for familier i alle størrelser.

Området og byen omgiver tre mindre bugter, med dertilhørende strande med gode børnevenlige forhold og fine faciliteter.

Cales de Mallorca er en fin base for en familie- eller badeferie i naturskønne omgivelser, uden for meget stress og jag – alligevel med faciliteter til at underholde alle aldre.

Cales de Mallorca - Rejseguide til gode oplevelser, seværdigheder, hotel, fly og aktiviteter

Bedste hoteller i Cales de Mallorca

Cales de Mallorca er beliggende på toppen af klippeformationerne, hvilket giver en enestående og panoramisk udsigt over det fantastiske hav der vugger op til hotellerne.

Cales de Mallorca er en såkaldt ‘formålsbygget’ ferieby, hvilket i store træk betyder, at her er taget højde for en masse detaljer, der tilsammen gør stedet attraktivt og fuldkomment for dig og din familie.

Danmarks billigste flybilletter

Hos Flybillet.dk og Travellink.dk finder du Danmarks billigste flybilletter til Palma. Vælg mellem afgange fra København, Billund og Aalborg og spar penge på bagage og pladser.

find de billigste fly til palma de mallorca her
Sammenlign flybilletter fra mere end 50 flyselskaber mellem København, Billund og Palma de Mallorca

Brug linket nedenfor for at reservere din lejebil i Calas de Mallorca til markedets laveste priser. Rentalcars.com sammenligner priser fra alle de største og bedste udlejningsselskaber i Europa og sikrer dig en sikker lejebil uden skjulte overraskelser.

Bestil billig lejebil på Mallorca

Restauranter og mad i Cales de Mallorca

Mad og drikker er let fundet til alle smagsløg i Cales de Mallorca. Foruden lækre fisk og skaldyr-anretninger, har Cales de Mallorca et fint udvalg af internationale menukort, så uanset om du er til indisk, kinesisk, pizza eller steak – intet problem.

Feriebyen er bygget til at imødekomme alle behov for en typisk børnefamilie, så føl dig helt tryg på restauranterne, børn er velkommen og der er specielle børnemenuer at finde.

Strande i Calas de Mallorca
Cales de Mallorca er bygget omkring 3 mindre strande, kaldet Cala Antena, Cala Domingo Gran og Cala Domingo Petit. Alle tre strande er markeret med det såkaldte ‘blå flag’ – en europæisk standard for særligt rene og børnevenlige strande.

Alle 3 strande i Cales de Mallorca er beskyttet mod vinde i de små bugter. Du finder samtidig gode faciliteter som solvogne, parasoller, brusere, toiletter og beach bar – alt til en fuldendt dag ved stranden.

En god måde at blive introduceret til Cales de Mallorca på, er ved at tage det lille Cales Express minitog, der kører rundt i feriebyen. Det er sjovt for børnene, giver et overblik og sparer benene efter rejsen.

Strandene i Cales de Mallorca er eminente steder at snorkle og dykke omkring, desuden er der vandcykler ved strandene som kan lejes på timebasis. Dykning er blandt de mest populære aktiviteter på Mallorcas fascinerende østkyst, derfor er et eventyr i den blå verden et must i Cales de Mallorca.

Et lille kvarter herfra finder du en af Mallorcas smukkeste golfbaner, den 18-hullers Vall d’Or Golf. Andre aktiviteter i Cales de Mallorca er tennis, løb, cykling, scooter, luftballon og minigolf.

Seværdigheder og udflugtsmål nær Cales de Mallorca

Flere af Mallorcas mest besøgte og ikoniske seværdigheder ligger ikke langt fra Cales de Mallorca. Både de berømte dragegrotter, Cuevas del Drach og det ældgamle slot, Santuari de Sant Salvador, på toppen af et af de nærliggende bjerge, er indenfor 20 minutters kørsel.

En smule længere nordpå, finder du Safari Zoo, en zoologisk have, med mulighed for at komme helt tæt på zebraer, antiloper, giraffer og en masse andre eksotiske dyrearter. Der ligger desuden to andre eksotiske parker i nærheden, hvor du kan opleve vilde fugle og sjældne planter.

En tur i katamaran med glasbund rundt om kysten hører næsten obligatorisk til en badeferie. Her får du mulighed for, at nyde Middelhavet over og under overfladen, mens solen bager fra den rene friske luft som du sejler rundt mellem de små laguner.

Et besøg i Manacor, Mallorcas andenstørste by, er en super ulighed for at se en anden side af Mallorca og samtidig besøge den berømte perlefabrik, Majorica Pearls.

Indkøb og shopping i Cales de Mallorca

I centrum af Cales de Mallorca, finder du det store Centro Commercial, hvor en lang rækker forretninger og supermarkeder holder til. Her kan du købe ind til strandturen, lidt ekstra til værelset eller hvad du måtte have behov for. Desuden de typiske souvenirshops.

Andre indkøbsmuligheder er i Manacor eller Felanitx – særligt i Felanitx, hvor det store marked om søndagen, er en god mulighed for at gøre en god handel.

Når eller hvis du besøger Palma de Mallorca på en dagtur, får du rigeligt med muligheder for shopping i verdensklasse. Selve Cales de Mallorca har ikke rigtige shoppingmuligheder.

Barer og natteliv i Cales de Mallorca

Har du teenagere med på ferien – eller barer selv lyst til lidt muntre aften -og nattetimer, er her et fint udvalg af barer og tilmed diskoteker i Cales de Mallorca. Her er forskellige barer, der både byder på karaoke og live musik til de sene aftentimer, herefter overtager diskotekerne, Jupiter og Tiffany’s scenen.

Hvor ligger Calas de Mallorca?

Cales de Mallorca ligger mellem to gyldne bugter på Mallorcas østkyst. Ikke langt herfra ligger den charmerende fiskerihavn, Porto Colom, og Cala Murada. Porto Colom er kendt og elsket for sine skønne restauranter, et godt bud til en aften væk fra resortet.

Rejse hotel Porto Colom©2018 Mallorca Oplevelser | Rejse til Mallorca, billigste flybilletter til Palma, hotel på Mallorcas, destinationer, seværdigheder, aktiviteter, markeder sport og oplevelser

Log in with your credentials

Forgot your details?