Mirador de sa Creu

Smukt udsigtspunkt i Ariany, Mallorca

Indtag et malerisk udsyn over es Pla

Hvis man skulle udpege et sted på Mallorca, som ville være perfekt scene til en romantisk film eller øjeblik, så skal udkigspunktet Mirador de sa Creu på listen!

Gå gennem det smukt anlagte rosenbed fyldt med farverige nuancer, og gennem den opsatte stenbue, til du træder ud på den opsatte platform og udkigspunktet, Mirador de sa Creu.

Lad tiden stoppe et øjeblik, mens du indtager det betagende syn over det idylliske rurale landskab der rækker så langt øjet kan se. På klare dage kan du tilmed nyde synet af det hellige Randabjerg og det kendte kloster på toppen, Santuari de Cura.

På platformen er opsat et flot stenkors skabt og doneret af Gabriel Mateu i 1970. Stenkorset er udført i nyromantisk stil, med et relief af Jesus Kristus samt indgraverede bogstaver dekoreret med engle, meget detaljeret og flot. Det er dette kors som har givet navn til udkigspunktet, da creu betyder kors.

Stenkors fra middelalderen i Ariany, MallorcaDu finder Mirador de sa Creu foran den unikke Antotxakirkes smukke søjlefacade på en lille åben plads, der leder dig videre ud til platformen.

Lad ikke dig selv snyde for turen herop, både udkigspunktet og Atotxakirken er meget seværdige.

Rosenbed med vilde roser i Ariany, Mallorca

0 kommentarer

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*

©2021 Mallorca Oplevelser | Rejse til Mallorca, hotel på Mallorca, guides til destinationer, inspiration til seværdigheder, aktiviteter, markeder sport og oplevelser

Log in with your credentials

Forgot your details?