Mirador de sa Creu

mirador de sa creu er etsmukt udsigtspunkt med rosenbed foran i ariany mallorca
Om

Indtag et malerisk udsyn over es Pla

Hvis man skulle udpege et sted på Mallorca, som ville være perfekt scene til en romantisk film eller øjeblik, så skal udkigspunktet Mirador de sa Creu på listen!

Gå gennem det smukt anlagte rosenbed fyldt med farverige nuancer, og gennem den opsatte stenbue, til du træder ud på den opsatte platform og udkigspunktet, Mirador de sa Creu.

Lad tiden stoppe et øjeblik, mens du indtager det betagende syn over det idylliske rurale landskab der rækker så langt øjet kan se. På klare dage kan du tilmed nyde synet af det hellige Randabjerg og det kendte kloster på toppen, Santuari de Cura.

På platformen er opsat et flot stenkors skabt og doneret af Gabriel Mateu i 1970. Stenkorset er udført i nyromantisk stil, med et relief af Jesus Kristus samt indgraverede bogstaver dekoreret med engle, meget detaljeret og flot. Det er dette kors som har givet navn til udkigspunktet, da creu betyder kors.

Du finder Mirador de sa Creu foran den unikke Antotxakirkes smukke søjlefacade på en lille åben plads, der leder dig videre ud til platformen.

Lad ikke dig selv snyde for turen herop, både udkigspunktet og Atotxakirken er meget seværdige.

Hvor

Ariany

Ariany er en charmerende og søvnig lille landsby beliggende på en bakke med udsigt over valmuemarker og grønne enge, i Mallorcas es Pla region. Ariany byder på en håndfuld små seværdigheder der fortæller historien om landsbyens udvikling, heriblandt den smukke Atotxa sognekirke der står flot en platform og kigger ud over de smukke rurale landskaber. Ariany har indtil for kort tid siden ikke set meget turisme, men nu har flere hoteller fået øjnene op for mulighederne i området, og det kan det sagtens bære, for her er rigeligt med plads til fysisk udfoldelse og afslapning.

Ariany hotel, seværdigheder og aktiviteter

Flere seværdigheder omkring Ariany

Pla de Mallorca

Pla de Mallorca er den region hvor du finder de mest rurale og landlige omgivelser på øen, og ofte kendt som ‘det indre Mallorca’. Pla de Mallorca er den mindst turistede region, her er det landbrugssamfund og traditioner der dominerer livet. Men det er ikke ens betydning med at du ikke skal besøge områder, tværtimod. De mange rolige landeveje gør regionen til et paradis for cyklister, byerne har et utal af historier at fortælle, de mange begivenheder og markeder, de autentiske lokale restauranter og barer, og så er der selvfølgelig de lokale indbyggere der simpelthen elsker når turister kommer forbi og kigger på deres by.

Udforsk es Pla regionen her

Flere

Flere monumenter og vartegn på Mallorca

0 Comments

Leave a reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Alle rettigheder forbeholdes ©2023 Mallorca Oplevelser - Danmarks største guide til Mallorca

Log in with your credentials

Forgot your details?