Søg
Close this search box.

Mirador de sa Creu

Finca els Calderers, gammel herregård lavet om til etnologisk museum, i Sant Joan, Mallorca.

Indtag et malerisk udsyn over es Pla

Hvis man skulle udpege et sted på Mallorca, som ville være perfekt scene til en romantisk film eller øjeblik, så skal udkigspunktet Mirador de sa Creu på listen!

Gå gennem det smukt anlagte rosenbed fyldt med farverige nuancer, og gennem den opsatte stenbue, til du træder ud på den opsatte platform og udkigspunktet, Mirador de sa Creu.

Lad tiden stoppe et øjeblik, mens du indtager det betagende syn over det idylliske rurale landskab der rækker så langt øjet kan se. På klare dage kan du tilmed nyde synet af det hellige Randabjerg og det kendte kloster på toppen, Santuari de Cura.

På platformen er opsat et flot stenkors skabt og doneret af Gabriel Mateu i 1970. Stenkorset er udført i nyromantisk stil, med et relief af Jesus Kristus samt indgraverede bogstaver dekoreret med engle, meget detaljeret og flot. Det er dette kors som har givet navn til udkigspunktet, da creu betyder kors.

Du finder Mirador de sa Creu foran den unikke Antotxakirkes smukke søjlefacade på en lille åben plads, der leder dig videre ud til platformen.

Lad ikke dig selv snyde for turen herop, både udkigspunktet og Atotxakirken er meget seværdige.

Populært lige nu

Forår i maj måned på Mallorca, Spanien. En bugt omgivet af smuk uspoleret natur.

Mallorca i maj

Mallorca i maj Billede: Muzykalne Podróże/Unsplash Inspiration og idéer til rejsen til Mallorca i maj måned Maj måned på Mallorca er starten på sommeren. Hotellerne

Læs mere »
Gruppe cykelryttere kører Mallorca 312 cykelløb på øen Mallorca i april.

Mallorca 312

Mallorca 312 er Europas største og hårdeste endagscykelløb, der finder sted i slutningen af april, hvor 8.000 cykelryttere tager udfordringen op.

Læs mere »
Yachts i Palma havn i april måned, på øen Mallorca i Spanien.

Mallorca i april

Mallorca i april Inspiration og idéer til rejsen til Mallorca i april måned Mallorca i april måned markerer åbningen af strand- og badebyerne på kysterne,

Læs mere »

Flere smukke steder du skal opleve på Mallorca