Fuentes de Camarata y Valella

Om

På cykel, vandre eller køreturen gennem Mallorcas rurale landdistrikter, støder du på mange nye indtryk og steder, der giver grund til at stoppe og stille spørgsmålstegn ved dem.

At bevæge sig gennem de mallorcinske landsbyer, kan ofte føles som at bevæge sig ind i en tidslomme, eller endda tilbage i tiden. Den særlige arkitektur, kirkerne og monumenterne, der vidner om en tid før den vi kender til.

I den nordlige ende af byen Selva, ved indkørslen til byen fra Inca, kan du se byens gamle vandforsyning, Fuentes de Camarata i Valella, bygget på naturlige kilder fra området.

En stentrappe på 23 trin vil føre dig ned under jorden, hvor befolkningen i gamle dage kunne hente frisk vand. Den lille vandmølle, der pumpede vand står stadig, men er dog ikke i brug længere.

Hvor

Selva

Selva ligger smukt mellem Mallorcas mange rurale landskaber og de dramatiske Tramuntana-bjerge – faktisk kalder nogle mennesker Selva for ‘porten til Tramuntana’.Selva byder foruden den skønne natur, også på en håndfuld små seværdigheder værd at tage med, såsom Sant Llorenc kirken og ruinerne af Sant Crist kapellet. I Selva kan du foruden det ugentlige marked også opleve når de lokale skikke og traditioner fejres ved byens mange årlige begivenheder, bla. krydderifestivalen i efteråret. Selva er et oplagt rejsemål for cyklister, vandrere og selvarrangerende feriegæster, et område uden for meget turisme i naturskønne omgivelser.

Selva ophold, seværdigheder og begivenheder

Flere seværdigheder omkring Selva

Opdag Raiguer-regionen på Mallorca

Raiguer er en region der løber fra Santa Maria del Cami i syd til Alcúdia og Aucanada-odden i nord. Raiguer byder på nogle af de mest nuancerede landskaber på øen, da den har bjerge omkring Alaró, Binibona, Lloseta og Caimari, kyster ved Alcúdia og Aucanada og endelig idylleriske rurale landområder omkring Santa Maria del Cami, sa Pobla, Moscari, Biniamar og Consell. Der er masser at opleve i Raiguer, masser af aktiviteter der kan nydes og en god blanding af både autenticitet og turisme.

Flere

Flere monumenter på Mallorca

0 Comments

Leave a reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Alle rettigheder forbeholdes ©2023 Mallorca Oplevelser - Danmarks største guide til Mallorca

Log in with your credentials

Forgot your details?