Søg
Close this search box.

Plaça de Toros - La Monumental

Ned lagt tyrefægterarena i byen Muro på øen Mallorca.

Besøg en af Mallorcas flotteste tyrefægtningsarenaer her i Muro

Kun få bygninger og monumenter kan som Plaça de Toros de Muro, prale af en så storslået arkitektonisk bygningsstruktur. Tyrefægtningsarenaen er bygget af sandsten fra lokalområdet, med hammer og mejsel af byens indbyggere. Det er derfor unødvendigt at fortælle, at netop denne tyrefægtningsarena, har en helt central rolle i indbyggernes kulturelle selvforståelse og hjerte.

Selve byggeriet startede i 1920 på foranledning af bygherren Jaume Serra Palou, bedre kendt som Rafeloto. Arenaen har plads til hele 6.945 tilskuere og byggeriet her, er kendt over hele verden for den unikke konstruktion. Ved byfesterne i Muro, oplyses hele Plaça de Toros de Muro og tusindvis af indbyggere samles her til underholdende forestillinger.

Populært lige nu

Forår i maj måned på Mallorca, Spanien. En bugt omgivet af smuk uspoleret natur.

Mallorca i maj

Mallorca i maj Billede: Muzykalne Podróże/Unsplash Inspiration og idéer til rejsen til Mallorca i maj måned Maj måned på Mallorca er starten på sommeren. Hotellerne

Læs mere »
Gruppe cykelryttere kører Mallorca 312 cykelløb på øen Mallorca i april.

Mallorca 312

Mallorca 312 er Europas største og hårdeste endagscykelløb, der finder sted i slutningen af april, hvor 8.000 cykelryttere tager udfordringen op.

Læs mere »
Yachts i Palma havn i april måned, på øen Mallorca i Spanien.

Mallorca i april

Mallorca i april Inspiration og idéer til rejsen til Mallorca i april måned Mallorca i april måned markerer åbningen af strand- og badebyerne på kysterne,

Læs mere »

Flere interessante steder du skal opleve på Mallorca