oplev mallorcas vinmarker og gårde, som du kører med vin expressenPrøvesmag en række af Mallorcas mest kendte vine direkte på toget! Expressen stopper på de samme vinmarker, druerne er kommet fra og du kan komme på besøg i de kældre, hvor vinen er lagret.

Expressen kører året rundt og på turen vil der være flersprogede guider med, klar til at oplyse dig om alle druesorter, dyrkelse, fremstilling og historie. Samtidig vil de være klar til, at besvare ethvert spørgsmål du måtte have om mallorcanske vine.

 

Midt på den legendariske vinrute på Mallorca, starter turen i Santa Maria del Cami, hvorefter du kan se frem til at besøge en række af de klassiske mallorcanske vingårde på øen. På turen vil du også have mulighed for, at nyde en lækker frokost eller middag på den udsøgte og anerkendte restaurant, El Convent del Marques, der har til huse i en gammel palads fra det 16. århundrede. Her kan du spise i den smukke gårdsplads, omgivet af høje træer, fakler og gotisk musik i baggrunden. Du kan vælge mellem forskellige sammensatte menuer (godt til prisen) eller ála carte, mens du nyder du en mallorcansk vin til maden.

Vin expressen tilbyder flere forskellige ture rundt på Mallorca med hver deres særpræg på turen. Turene indbefatter en gourmet tur, en sunset tur, en VIP tur samt en finca tur. På alle turene tilbydes du lækre snacks, i form af typiske mallorcanske specialiteter og delikatesser som ost, pølse og brød.

Vin expressen har afgang fra Santa Maria del Cami, som du let kommer til enten med bil, bus eller tog. Fra palma går både bus og tog, toget er dog langt det hurtigste og mest effektive, hvis du vil benytte offentlig transport. Turen tager ca. 20 minutter fra Placa d’Espanya.

[mappress mapid=”22″]Information:

Du kan læse meget mere om turene med vin expressen på deres hjemmeside

Eller du kan ringe til dem på telefon: +34 653 528 659

 

Alle rettigheder forbeholdes ©2023 Mallorca Oplevelser - Danmarks største guide til Mallorca

Log in with your credentials

Forgot your details?