Søg
Close this search box.

Vinexpressen på Mallorca

Vinsmagningstur med Vin-expressen mellem byerne Binissalem og Consell, på Mallorca.

I denne artikel

Vinsmagningstur i Mallorcas bedste vindistrikter

Prøvesmag en række af Mallorcas mest kendte vine direkte på toget! Expressen stopper på de samme vinmarker, druerne er kommet fra og du kan komme på besøg i de kældre, hvor vinen er lagret.

Expressen kører året rundt og på turen vil der være flersprogede guider med, klar til at oplyse dig om alle druesorter, dyrkelse, fremstilling og historie. Samtidig vil de være klar til, at besvare ethvert spørgsmål du måtte have om mallorcanske vine.

Midt på den legendariske vinrute på Mallorca, starter turen i Santa Maria del Cami, hvorefter du kan se frem til at besøge en række af de klassiske mallorcanske vingårde på øen. På turen vil du også have mulighed for, at nyde en lækker frokost eller middag på den udsøgte og anerkendte restaurant, El Convent del Marques, der har til huse i en gammel palads fra det 16. århundrede. Her kan du spise i den smukke gårdsplads, omgivet af høje træer, fakler og gotisk musik i baggrunden. Du kan vælge mellem forskellige sammensatte menuer (godt til prisen) eller ála carte, mens du nyder du en mallorcansk vin til maden.

Vin expressen tilbyder flere forskellige ture rundt på Mallorca med hver deres særpræg på turen. Turene indbefatter en gourmet tur, en sunset tur, en VIP tur samt en finca tur. På alle turene tilbydes du lækre snacks, i form af typiske mallorcanske specialiteter og delikatesser som ost, pølse og brød.

Vin expressen har afgang fra Santa Maria del Cami, som du let kommer til enten med bil, bus eller tog. Fra palma går både bus og tog, toget er dog langt det hurtigste og mest effektive, hvis du vil benytte offentlig transport. Turen tager ca. 20 minutter fra Placa d’Espanya.

Du kan læse meget mere om turene med vin expressen på deres hjemmeside

Populært lige nu

Forår i maj måned på Mallorca, Spanien. En bugt omgivet af smuk uspoleret natur.

Mallorca i maj

Mallorca i maj Billede: Muzykalne Podróże/Unsplash Inspiration og idéer til rejsen til Mallorca i maj måned Maj måned på Mallorca er starten på sommeren. Hotellerne

Læs mere »
Gruppe cykelryttere kører Mallorca 312 cykelløb på øen Mallorca i april.

Mallorca 312

Mallorca 312 er Europas største og hårdeste endagscykelløb, der finder sted i slutningen af april, hvor 8.000 cykelryttere tager udfordringen op.

Læs mere »
Yachts i Palma havn i april måned, på øen Mallorca i Spanien.

Mallorca i april

Mallorca i april Inspiration og idéer til rejsen til Mallorca i april måned Mallorca i april måned markerer åbningen af strand- og badebyerne på kysterne,

Læs mere »

Flere interessante steder du skal opleve på Mallorca