UDFLUGTER & GUIDEDE TURE PÅ MALLORCA

Sightseeing i Palma og på Mallorca

privat guidet vandretur med sightseeing i Palma

Guidet vandretur gennem Palma for grupper

 Meget populær 

Kom helt tæt på Palmas eminente og spektakulære bygningsværker, ned gennem de charmerende snævre stræder i verdens smukkeste by, hvor fascinerende historie og kultur synliggøres overalt i atmosfæren. På denne guidede vandretur gennem Palma, får I set alt der er værd at se og lære om, af en certificeret guide som kender byen ud og ind.

Guidet sightseeing udflugt i Alcudia Mallorca

Sightseeing udflugt i Alcúdia

Tag med på en 2-timers byvandring i Alcúdias historiske gamle bydel, med jeres egen private guide, som vil vise jer de særprægede og fascinerende seværdigheder og monumenter i byen. Udflugten er en både sjov og nærværende måde at lære om Mallorcas og Alcúdias imponerende historie på.

Sejlture og udflugter til søs

Udflugt og sejltur på yacht fra Alcudia

Sejltur med yacht fra Port d’Alcúdia

Nyd en skøn dag til søs på denne storslåede yacht, som sejler fra Port d’Alcúdia. Opdag de maleriske små bugter omkring kysten, tag billeder, slik solskin og hop i det klare vand. På turen lægger yachten bla. til ved det ikoniske fyrtårn ved Alcanada-øen som kigger ind på havnefronten i Port d’Alcúdia. Ombord kan I både styre yachten og nyde et lækkert veltilberedt måltid i smukkeste omgivelser.

Udflugt med katamaran og frokost fra Palma

Udflugt med katamaran og frokost fra Palma

Nyd en 5,5 times sejltur på Oasis, en elegant katamaran med et unikt og fantastisk design. Hop ombord fra havnen i Palma og sejl ud til en naturlig klippehule, hvor I kan glæde jer til at bade i det klare vand og nyde en forfriskning. Derefter går turen til en af Palmabugtens magiske små naturstrande, hvor I kan slapp af mens en grill-frokost bliver tilberedt. Surfing, snorkel og kajakudstyr er frit tilgængeligt ombord.

Dykning i Areanal i Palmabugten

Dykkertur fra Arenal/Llucmajor

Svæv vægtløst under vandet, og oplev det fredfyldte liv under overfladen. Opdag magien i dykning sammen med kvalificerede instruktører i trygge rammer. Oplev en ny verden af maritimt liv.

Dykning med snorkel i Arenal

Snorkeltur fra Platja de Palma

Udforsk en ny verden, og glem alt andet. Det er let at snorkle og en uforglemmelig oplevelse for personer, der elsker at være i vandet.

Fisketure fra båd

Fisketur i Alcudiabugten fra Can Picafort på Mallorca

Heldagsfisketur fra Ca’n Picafort

 For grupper 

Glæd jer til en fed dag til søs, hvor I skal fange tunfisk, guldmakrel, blæksprutter og hajer. I bliver hentet på hotellet og kørt til båden ved havnen i Ca’n Picafort, hvorfra eventyret starter.

Madlavningskursus i Palma Mallorca

Madlavningskursus, middag og cruise i Palmabugten

Nyd en uforglemmelig eftermiddag og aften, hvor I kombinerer kultur, smag og cruise på vandet. I starter med et cruise i Palmabugten, hvor I kan nyde den friske havluft mens I betragter Palmas havnefront fra bugten med sine spektakulære buygninger der indgyder fascination. Kl. 18 starter madlavningskurset, hvor en kok lærer jer at lave en lækker 4-retters menu fra det spanske køkken. Efter kurset er der lækker middag. En både sjov, kulturel og anderledes oplevelse i Palma, værd at gøre hvis I elsker at eksperimentere hjemme i køkkenet.

Palma sightseeing og tapas-tur

Tapas-tur og sightseeing i Palmas gamle bydel

Glæd jer til en smagfuld sightseeing-tur gennem Palmas gamle bydel, hvor I skal se nogle af de mest ikoniske bygninger og kulturelle monumenter. På turen lægger I vejen forbi hele 3 barer, hvor I kan nyde traditionelle spanske tapas og pinchos

sightseeing og kulinarisk oplevgelse i Palma Mallorca

Sightseeing og kulinarisk udflugt gennem Palmas aftenliv

Oplev det kulinariske Palma; byens sociale og stemningsfyldte aftenliv, hvor lokale tapasbarer fyldes med glade mennesker der viser den “spanske” måde at leve på. Denne tur er både anderledes og fascinerende, I kommer rundt på sightseeing til nogle af de mest markante seværdigheder i Palmas historiske bydel,og oplever den helt særlige atmosfære her er når lysene tændes efter mørkets frembrud. På turen lægger I vejen forbi 3 skønne tapasbarer.

Udflugter med vinsmagning og guidede ture på vingårde

Vinsmagning udflugt på Mallorca

Udflugt til Raixa og vinsmagning forskellige vingårde

Besøg det imponerende Raixa-palæ, der har stået som symbol på Bunyolas velstand siden arabisk dominans på Mallorca, et utroligt arkitektonisk mesterværk. Derefter går turen rundt til forskellige vingårde i området, hvor I vil lære om fremstillingsteknikker fra datiden og i nutiden, lære om Mallorcas druesorter, samt hvordan man gør vinproduktion både bæredygtigt og eksperimenterer med smagsnuancer. Dette er både en velsmagende og lærerig oplevelse, som enhver vinelsker vil nyde!

Udflugt til vingård med vinsmagning og tapas

Udflugt til vingård med vinsmagning og tapas

Privat udflugt til en skøn vingård i Mallorcas rurale landdistrikter, hvor I vil lære om druesorter, fremstillingsteknikker og lokalområdets vine. Nyd smagen og fortællingerne om vinenes tilbliven sammen med delikate tapas af lokale råvarer. I bliver hentet og bragt til hotellet, en virkelig velsmagende og personlig oplevelse.

Udflugt med guidet tur på vingård på Mallorca

Besøg på 2 vingårde

Denne udflugt er perfekt til vinelskere! Besøg to vingårde, smag vinerne, lær om vinfremstillingsprocesserne og gårdenes historie på en guidet tur.

Vintur fra Binissalem med vinexpressen på Mallorca

Guidet vintur med vinexpressen og middag

Udflugt fra Binissalem, hvor I kører med Vinexpressen rundt i Mallorcas største vindistrikt, mens I hører om vinproduktion, fremstilling, dyrkningsteknikker, samt lærer om forskellige druesorter. Turen afsluttes på Bodegas Ribàs i byen Consell, hvor I spiser en lækker middag bestående af traditionel mallorcinsk anretning akkompagneret med husets vin.

Guidet vandretur og picnic i Tramuntana på Mallorca

Udflugt med picnic

Oplev Mallorcas skjulte skønheder, på en tur langs havet gennem maleriske bjergstier, der fører til en smuk strand, som kun få kender til. På turen kommer du til nogle fantastiske udsigtspunkter og får mere at vide om områdets historie. Derefter kan du nyde en lækker frokost med mallorcinske specialiteter, hvorefter den står på afslapning ved stranden.

Heldagsudflugt til badeland og marineland inklusiv entre og transport

Kombitur – Marineland + Western Water Park badeland inkl. transport

Hop ombord på bussen og gør klar til en sjov og spændende dag for ungerne. Den første del af turen foregår i Marineland, en marine-zoo i Palmanova der bla. byder indenfor til delfinshows, søløver, pingviner og hajer, et tropisk krybdyrhus med anacondaer og andre fascinerende kvælerslanger. I kan også se det sjove papegøjeshow, hvor de farvestrålende fugle underholder med kvikke replikker. Efter Marineland, går turen videre til badelandet Western Water Park, hvor sjove vandrutsjebaner, mini-park, cowboyshows og vandpjaskeri står for underholdningen resten af eftermiddagen, inden turen igen går hjem til hotellet.

billet til ture med børn og unge på mallorca til badeland

Billet til Aqualand El Arenal inkl. transport

Aqualand El Arenal er Mallorcas største vand -og badeland, fyldt med sjove aktiviteter for børn og unge i alle aldre. Her finder I vilde vandrutsjebaner, kæmpe legeland, jacuzzi, mini-vandland og meget mere, et helt fantastisk sted som ungerne ikke vil hjem fra. Nyd en dag med afslapning og sjov for hele familien.

udflugt til badelandet western water park i magaluf mallorca inklusiv transport

Western Water Park badeland inkl. transport

Besøg Western Water Park i Magaluf, en dag med vandpjaskeri i bedste westernstil. Det sjove tema-badeland er fyldt med sjove og vilde vandrutsjebaner, bla. den 30 m høje næsten lodrette, Beast, Los 4 Diablos eller Boomerang. Her er også mini-park for de mindste, samt flere underholdningsshows dagligt med sjove optrædener. Trænger I til afslapning, er der masser solvogne og en lazy river hvor I kan slappe af i en badering mens I driver rundt i floden.

udflugt med børn til vandland i Alcudia Mallorca

Entré til Hidropark, Alcúdia

Tag børnene med på en sjov udflugt til det store vandland Hidropark, i Alcúdia. Hidropark byder på masser af sjove aktiviteter for alle aldre, bla. vandrutsjebaner, bølgebassin, mini-vandland for de mindste, minigolf, paintball og meget mere til at fuldende en dejlig dag med smil og minder.

Aktivitet for børn og unge i Magaluf Mallorca, Katmandu Park

Entrébillet til Katmandu Park

Katmandu Park er en sjov aktivitet for børn og unge i alle aldre. Denne anderledes forlystelsespark i hjertet af Magaluf, er bygget på aktiviteter og interaktion. Her kan I spille minigolf, skyde cowboys i den interaktive biograf, mærke suset i kroppen i 4D og 5D biograferne, gå gennem det mystiske hus som er en slags eksperimentarium og leg med fysik, teknologi, mekanik, lys og lyd. Her skal nogle timer hurtig gå med smil og grin.

Køb billetter online til Son Amar aftenshow med middag og show

Son Amar udflugt med dinner og show

Tilbring en uforglemmelig aften i hjertet af Mallorcas førsteklasses natteliv: Son Amar. Showet inkluderer spektakulær flamenco, moderne ballet og magiforestillinger. Dette sted viser et af Europas mest berømte og varierede kabaretoptrædener.

Show og middag aftenunderholdning i Magaluf Mallorca

Pirates Adventure, aftenunderholdning med middag og show

Oplev et vildt og intenst show fyld med vilde stunts, akrobatik, dans, musik og magi, serveret med en lækker middag og drinks. Det bliver en både sjov og fascinerende aften for hele familien, hvor I kan glæde jer til at blive underholdt på højt plan.

Tur i varmluftsballon ved solnedgang over Mallorca

Solnedgang fra varmluftballon over Mallorca

Oplev det fortryllende syn af solnedgang over Mallorcas smukke kyster, med deres afskærmede bugter, sandstrande og grønbeklædte bjerge. Den romantiske oplevelse bliver endnu bedre, når solen begynder at synke ned i horisonten. Svæv roligt over øen, og se den blå himmel blive omdannet til flammende nuancer af pink, violet og orange. Udbring et skål for udsigten, før du lander på jorden igen under den tiltagende nattehimmel.

tur i luftballon fra Cala Millor Mallorca

Tur i Luftballon fra Cala Millor

Mærk følelsen af vægtløshed, som I langsomt og roligt stiger til vejrs i den imponerende varmluftsballon, og svæver op over Mallorcas smukke østkyst fra Cala Millor. Synet og følelsen er uforlignelig, det er så uvirkeligt og samtidig så vanvittigt smukt. Se Mallorca fra fuglens øje og lyt til stilheden som I svæver langsomt gennem den klare luft.

©2021 Mallorca Oplevelser | Rejse til Mallorca, hotel på Mallorca, guides til destinationer, inspiration til seværdigheder, aktiviteter, markeder sport og oplevelser

Log in with your credentials

Forgot your details?