UDFLUGTER & GUIDEDE TURE PÅ MALLORCA

Her på siden finder du et udpluk af unikke oplevelser, som du kan købe via partnere. Turene og udflugterne arrangeres af professionelle guider og turarrangører, der sikrer at I får så god en oplevelse som muligt.

Guidede Ture
guidet vandretur og udflugt til palma mallorca rundt til seværdigheder

Guidet vandretur gennem Palma for grupper

Kom helt tæt på Palmas eminente og spektakulære bygningsværker, ned gennem de charmerende snævre stræder i verdens smukkeste by, hvor fascinerende historie og kultur synliggøres overalt i atmosfæren. På denne guidede vandretur gennem Palma, får I set alt der er værd at se og lære om, af en certificeret guide som kender byen ud og ind.

Se tilbud hos

guidet byvandring i alcudia mallorca til alle seværdigheder

Sightseeing udflugt i Alcúdia

Tag med på en 2-timers byvandring i Alcúdias historiske gamle bydel, med jeres egen private guide, som vil vise jer de særprægede og fascinerende seværdigheder og monumenter i byen. Udflugten er en både sjov og nærværende måde at lære om Mallorcas og Alcúdias imponerende historie på.

Se tilbud hos

maritime aktiviteter og oplevelser på mallorca Til søs
se delfiner på mallorca på sejltur fra port alcudia

Delfinsafari fra Alcúdia

Tag med på en eventyrlig sejltur og mød de morgenfriske delfiner der svømmer og leger i den glitrende morgensol på havets overflade. Du kommer helt tæt på havets mest intelligente dyr, mens de svømmer og springer i vandet omkring dig. Båden sejler til nogle af de smukkeste steder omkring Mallorcas nordlige kyster, hvor der delfinerne holder til.

Se tilbud hos

udflugt med sejlbåd med frokost fra port alcudia på mallorca

Sejltur med yacht fra Port d’Alcúdia

Nyd en skøn dag til søs på denne storslåede yacht, som sejler fra Port d’Alcúdia. Opdag de maleriske små bugter omkring kysten, tag billeder, slik solskin og hop i det klare vand. På turen lægger yachten bla. til ved det ikoniske fyrtårn ved Alcanada-øen som kigger ind på havnefronten i Port d’Alcúdia. Ombord kan I både styre yachten og nyde et lækkert veltilberedt måltid i smukkeste omgivelser.

Se tilbud hos

udflugt med katamaran fra palma mallorca med frokost

Udflugt med katamaran og frokost fra Palma

Nyd en 5,5 times sejltur på Oasis, en elegant katamaran med et unikt og fantastisk design. Hop ombord fra havnen i Palma og sejl ud til en naturlig klippehule, hvor I kan glæde jer til at bade i det klare vand og nyde en forfriskning. Derefter går turen til en af Palmabugtens magiske små naturstrande, hvor I kan slapp af mens en grill-frokost bliver tilberedt. Surfing, snorkel og kajakudstyr er frit tilgængeligt ombord.

Se tilbud hos

Vinoplevelser
udflugt vinsmagning mallorca

Udflugt til Raixa og vinsmagning forskellige vingårde

Besøg det imponerende Raixa-palæ, der har stået som symbol på Bunyolas velstand siden arabisk dominans på Mallorca, et utroligt arkitektonisk mesterværk. Derefter går turen rundt til forskellige vingårde i området, hvor I vil lære om fremstillingsteknikker fra datiden og i nutiden, lære om Mallorcas druesorter, samt hvordan man gør vinproduktion både bæredygtigt og eksperimenterer med smagsnuancer. Dette er både en velsmagende og lærerig oplevelse, som enhver vinelsker vil nyde!

Se tilbud hos

vinsmagning og tapas heldags udflugt mallorca

Udflugt til vingård med vinsmagning og tapas

Privat udflugt til en skøn vingård i Mallorcas rurale landdistrikter, hvor I vil lære om druesorter, fremstillingsteknikker og lokalområdets vine. Nyd smagen og fortællingerne om vinenes tilbliven sammen med delikate tapas af lokale råvarer. I bliver hentet og bragt til hotellet, en virkelig velsmagende og personlig oplevelse.

Se tilbud hos

udflugt med rundvisning vinsmagning og smagning på olivenolie og tapas på mallorca

Olivenolie og vinsmagningstur

Opdag og oplev nogle af middelhavsregionens mest essentielle delikatesser, oliven og vin, på én og samme udflugt. På turen kommer du til at besøge en gammel olivenpresse, lære om processerne og om kvalitet, samt smage på oliven og olivenolie af højeste kvalitet. Efter besøget ved olivenpressen, tager I videre på vinsmagning, hvor der også serveres lette anretninger akkompagneret med forskellige mallorcinske vine.

Se tilbud hos

gastronomiske udflugter på mallorca Gastronomi
guidet tapas udflugt i palma mallorca

Sightseeing og kulinarisk udflugt gennem Palmas aftenliv

Oplev det kulinariske Palma; byens sociale og stemningsfyldte aftenliv, hvor lokale tapasbarer fyldes med glade mennesker der viser den “spanske” måde at leve på. Denne tur er både anderledes og fascinerende, I kommer rundt på sightseeing til nogle af de mest markante seværdigheder i Palmas historiske bydel,og oplever den helt særlige atmosfære her er når lysene tændes efter mørkets frembrud. På turen lægger I vejen forbi 3 skønne tapasbarer.

Se tilbud hos

tapas og smagsoplevelser med privat guide i palma mallorca

Smagstur gennem Palma

Tag med på en unik smagstur gennem Palmas historiske bydele, hvor du lærer typiske mallorcinske produkter at kende. Turen går blandt de lokales foretrukne spisesteder og markeder, hvor du skal opleve både atmosfære og smagen af Mallorca f.eks. skinker, vermouth, mandelis og pølser.

Se tilbud hos

spansk madlavningskursus i palma mallorca

Spansk madlavningskursus i Palma

Opdag hemmelighederne i den spanske madlavning på dette halvdagskursus i Palma. En professionel kok tager dig gennem Spaniens kulinariske historie og køkken, hvor du lærer om råvarerne og om at sammensætte dem til den perfekte smagsoplevelse.  Her er virkelig en oplevelse du kan bruge når du kommer hjem og skal vise dig frem for familie og venner.

Se tilbud hos

privat paella kok på mallorca

Paella Man

Lejer du/I finca eller feriebolig på Mallorca, så er et besøg af Paella Man lige hvad I har brug for til en aften fuld af smag, uden I skal røre jer ud af flækken. Jeres private kok kommer til jer, og laver den perfekte middelhavs-paella, underholder og lærer jer om det mallorcinske køkken og dets specialiteter.

Se tilbud hos

Underholdning
Udflugt til Marineland i Palmanova med transport og entre

Tur til Marineland

Marineland er kendt og elsket for de fantastiske show med delfiner og søløver. Parken byder på en masse fascinerende dyr fra middelhavsregionen og tropiske egne, der gør det interessant og sjovt at komme her for alle aldre, hvem elsker ikke dyr? Denne tur inkluderer afhentning fra resorts på Mallorcas nord og østkyst.

Se tilbud hos

son amar dinner og show på mallorca

Son Amar udflugt med dinner og show

Tilbring en uforglemmelig aften i hjertet af Mallorcas førsteklasses natteliv: Son Amar. Showet inkluderer spektakulær flamenco, moderne ballet og magiforestillinger. Dette sted viser et af Europas mest berømte og varierede kabaretoptrædener.

Se tilbud hos

I luften
varmluftballon flyver over mallorca med bjerge og kyst i baggrunden

Solnedgang fra varmluftballon over Mallorca

Oplev det fortryllende syn af solnedgang over Mallorcas smukke kyster, med deres afskærmede bugter, sandstrande og grønbeklædte bjerge. Den romantiske oplevelse bliver endnu bedre, når solen begynder at synke ned i horisonten. Svæv roligt over øen, og se den blå himmel blive omdannet til flammende nuancer af pink, violet og orange. Udbring et skål for udsigten, før du lander på jorden igen under den tiltagende nattehimmel.

Se tilbud hos

tur i luftballon fra cala millor mallorca

Tur i Luftballon fra Cala Millor

Mærk følelsen af vægtløshed, som I langsomt og roligt stiger til vejrs i den imponerende varmluftsballon, og svæver op over Mallorcas smukke østkyst fra Cala Millor. Synet og følelsen er uforlignelig, det er så uvirkeligt og samtidig så vanvittigt smukt. Se Mallorca fra fuglens øje og lyt til stilheden som I svæver langsomt gennem den klare luft.

Se tilbud hos

forlystelsesparker på mallorca Forlystelser
vandrutsjebaner i western water park vandland i magaluf mallorca

Entrébillet til Western Water Park

Kom og nyd en sjov dag for hele familien i det enorme vandland Western Water Park, i Magaluf. Her er der alt fra adrenalinpumpende rutsjebaner til afslappende gummiringe til legepladser og solvogne, der gør parken en fornøjelse for alle aldre.

Se tilbud hos

vandlandet hidropark i alcudia på mallorca

Entrébillet til HidroPark Alcúdia

HindroPark Alcúdia er nok Mallorcas mest børnevenlige vandland, her er taget højde for for alle detaljer for at gøre oplevelsen unik for børnefamilier. HindroPark byder på masser af sjove vandrutsjebaner, minigolf, mini-vandland og legepladser. Der er altså rigelig mulighed for at give børnene en fantastisk sjov dag.

Se tilbud hos

Alle rettigheder forbeholdes ©2023 Mallorca Oplevelser - Danmarks største guide til Mallorca

Log in with your credentials

Forgot your details?