Søg
Close this search box.

Plaça Fray Junipero Serra

placa-fra-junipero-serra-petra-mallorca

Nyd en forfriskning på Petras centrale torv, Plaça Fray Junipero Serra

Plaça Fra Junipero Serra er den hyggelige plads central i Petra by, dedikeret til den berømte lægbroder og missionær, Junípero Serra.

Pladsen blev dedikeret til Fra Junípero Serra i 1892, hvor også de nuværende palmetræer blev plantet og bænkene omkring sat. Netop bænkene omkring palmerne på pladsen, er bygget med sten fra dele af Convent de Sant Bernadí, som Junípero Serra var stærkt tilknyttet til, og hvor han modtog sin religiøse uddannelse.

I 1913, 200 års jubilæet for Junípero Serras fødsel, blev skulpturen af ham udført af William Galmés – piedestalen er bygget af sten fra Santanyí, som er kendt for deres duelighed.

I 2013, 300 år efter hans fødsel, blev pladsen igen renoveret og man har plantet de smukke morbærtræer omkring palmerne.

Vil du vide mere om den berømte mallorcinske lægbroder og præder, så besøg hans museum og tidligere hjem, Casa Museu Junipero Serra

Populært lige nu

Forår i maj måned på Mallorca, Spanien. En bugt omgivet af smuk uspoleret natur.

Mallorca i maj

Mallorca i maj Billede: Muzykalne Podróże/Unsplash Inspiration og idéer til rejsen til Mallorca i maj måned Maj måned på Mallorca er starten på sommeren. Hotellerne

Læs mere »
Gruppe cykelryttere kører Mallorca 312 cykelløb på øen Mallorca i april.

Mallorca 312

Mallorca 312 er Europas største og hårdeste endagscykelløb, der finder sted i slutningen af april, hvor 8.000 cykelryttere tager udfordringen op.

Læs mere »
Yachts i Palma havn i april måned, på øen Mallorca i Spanien.

Mallorca i april

Mallorca i april Inspiration og idéer til rejsen til Mallorca i april måned Mallorca i april måned markerer åbningen af strand- og badebyerne på kysterne,

Læs mere »

Flere vartegn du skal opleve på Mallorca