Museu Frai Juníper Serra

Indgang til Junipero Serra museum i Petra på Mallorca
Om

Museu Frai Juníper Serra ligger på den snævre sidegade af samme navn, der løber langs siden af klostret Convent de Sant Bernadí, i centrum af Petra by.

Museu Juníper Serra er selvsagt dedikeret til den berømte missionær, Juníper Serra, der blev født i Petra i 1713 og boede med sine forældre i netop dette hus fra han var 6 til 16 år gammel. På Museu Frai Juníper Serra kan du få et dybt indblik i den berømte missionærs liv og opleve mange af hans personlige ejendele samt studier.

Arkitekten Gabriel Alomar er manden og initiativtageren bag Museu Frai Juníper Serra, han tog første spadestik i 1955 og blot fire år senere i 1959, kunne museet indvies ved en flot åbningsceremoni.[su_divider top=”no” divider_color=”#f8c32b” size=”4″]

Information:

Museu Frai Juníper Serra
Carrer del Barracar alt, 6- 8- 10
07520 Petra
Tlf. +34 971 56 10 28

Åbningstider: Mandag, onsdag, fredag og lørdag fra 10:30 – 12:30.
Grupperundvisning kan også arrangeres efter aftale.

Hvor

Petra

Petra er indbegrebet af en pastoral landsby, hvor religion og ydmyghed har sat sine klare spor i den lokale kulturarv. Ikke desto mindre er Petra kendt som en af de mest charmerende landsbyer i regionen Pla de Mallorca, som er hjemsted for de fleste af øens landbrugssamfund. I Petra kan du bla. glæde dig til frokost eller aftensmad på Es Celler, hvor folk gerne står i kø i timevis, du kan også glæde dig til at se det kendte bjergkloster og kirke, Santuari de Bonany, samt den enorme sognekirke og husmuseet for den kendte præst Junipero Serra der mistede livet i Californien. Omkring byens centrale torveplads finder du en håndfuld barer der dagligt samler lokale og turister i en livlig og hyggelig atmosfære under solen. Petra er også et populært sted at gøre ophold på ferien, bla. på en af områdets skønne og charmerende agroturismos som er blevet populære i takt med en stigende interesse for cykling og ophold væk fra de mere turistede områder.

Petra seværdigheder og ophold

Flere seværdigheder omkring Petra

Pla de Mallorca

Pla de Mallorca er den region hvor du finder de mest rurale og landlige omgivelser på øen, og ofte kendt som ‘det indre Mallorca’. Pla de Mallorca er den mindst turistede region, her er det landbrugssamfund og traditioner der dominerer livet. Men det er ikke ens betydning med at du ikke skal besøge områder, tværtimod. De mange rolige landeveje gør regionen til et paradis for cyklister, byerne har et utal af historier at fortælle, de mange begivenheder og markeder, de autentiske lokale restauranter og barer, og så er der selvfølgelig de lokale indbyggere der simpelthen elsker når turister kommer forbi og kigger på deres by.

Udforsk es Pla regionen her

Flere

Flere museer og udstillinger på Mallorca

0 Comments

Leave a reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Alle rettigheder forbeholdes ©2023 Mallorca Oplevelser - Danmarks største guide til Mallorca

Log in with your credentials

Forgot your details?