Søg
Close this search box.

Museu Frai Juníper Serra

Museum og hjem for lægbroder Frai Junipero Serra, i byen Petra, på øen Mallorca.

Museu Frai Juníper Serra ligger på den snævre sidegade af samme navn, der løber langs siden af klostret Convento de Sant Bernadí, i centrum af Petra by.

Museu Juníper Serra er selvsagt dedikeret til den berømte missionær, Juníper Serra, der blev født i Petra i 1713 og boede med sine forældre i netop dette hus fra han var 6 til 16 år gammel. På Museu Frai Juníper Serra kan du få et dybt indblik i den berømte missionærs liv og opleve mange af hans personlige ejendele samt studier.

Arkitekten Gabriel Alomar var manden og initiativtageren bag Museu Frai Juníper Serra. Han tog første spadestik, i 1955, og blot fire år senere, i 1959, kunne museet indvies ved en flot åbningsceremoni.

Adresse og kontaktinfo

Mandag Lukket
Tirsdag 11:00 - 13:00
Onsdag 11:00 - 13:00
Torsdag 11:00 - 13:00
Fredag 11:00 - 13:00
Lørdag 11:00 - 13:00
Søndag Lukket

Populært lige nu

Forår i maj måned på Mallorca, Spanien. En bugt omgivet af smuk uspoleret natur.

Mallorca i maj

Mallorca i maj Billede: Muzykalne Podróże/Unsplash Inspiration og idéer til rejsen til Mallorca i maj måned Maj måned på Mallorca er starten på sommeren. Hotellerne

Læs mere »
Gruppe cykelryttere kører Mallorca 312 cykelløb på øen Mallorca i april.

Mallorca 312

Mallorca 312 er Europas største og hårdeste endagscykelløb, der finder sted i slutningen af april, hvor 8.000 cykelryttere tager udfordringen op.

Læs mere »
Yachts i Palma havn i april måned, på øen Mallorca i Spanien.

Mallorca i april

Mallorca i april Inspiration og idéer til rejsen til Mallorca i april måned Mallorca i april måned markerer åbningen af strand- og badebyerne på kysterne,

Læs mere »

Flere interessante museer du skal opleve på Mallorca