Søg
Close this search box.

Talaiot de s’Heretat

Talaiot de s’Heretat er blandt Mallorcas bedst bevarede landsbysamfund fra forhistoriske tider. For nyligt blev Talaiot de s’Heretat yderligere renset for ukrudt og tilvoks, så den kunne fremstå flot, original og præsentabel for de besøgende herude på markerne mellem Capdepera og Canyamel.

Talaiot de s’Heretat er et interessant besøgsmål for dig, der har interesse for arkæologi og etnologi. Det mere end 4.800 m2 store areal som Talaiot de s’Heretat består af, giver et klart og meningsfuldt indblik i, hvordan livet her var for mere end 3000 år siden.

Brugen af byggemetoder fra såvel talaiotkulturen, med dens runde tårn-agtige strukturer samt brugen af ortostater og kvadratiske konstruktioner viser, at Talaiot de s’Heretat sandsynligvis har været i brug som bosted gennem flere forskellige æraer, endda helt tilbage fra før bronzealderen.

På forunderlig vis, har Talaiot de s’Heretat endnu ikke været under kyndig behandling hos arkæologer – man venter simpelthen til man har det rette projekt klart.

Bevæg dig rundt i korridorerne, mellem de mange rum og mærk den ægte atmosfære i et forhistorisk samfund.

Talaiot de s’Heretat ligger på offentlig grund og du kan frit vandre ind til området, som ligger bag golfbanerne i Canyamel. Brug vores egen rutevejledning under kortet.

Populært lige nu

Forår i maj måned på Mallorca, Spanien. En bugt omgivet af smuk uspoleret natur.

Mallorca i maj

Mallorca i maj Billede: Muzykalne Podróże/Unsplash Inspiration og idéer til rejsen til Mallorca i maj måned Maj måned på Mallorca er starten på sommeren. Hotellerne

Læs mere »
Gruppe cykelryttere kører Mallorca 312 cykelløb på øen Mallorca i april.

Mallorca 312

Mallorca 312 er Europas største og hårdeste endagscykelløb, der finder sted i slutningen af april, hvor 8.000 cykelryttere tager udfordringen op.

Læs mere »
Yachts i Palma havn i april måned, på øen Mallorca i Spanien.

Mallorca i april

Mallorca i april Inspiration og idéer til rejsen til Mallorca i april måned Mallorca i april måned markerer åbningen af strand- og badebyerne på kysterne,

Læs mere »

Flere forhistoriske levn du skal opleve på Mallorca