Søg
Close this search box.

Talaiot de s’Heretat

Talaiot de s’Heretat er blandt Mallorcas bedst bevarede landsbysamfund fra forhistoriske tider. For nyligt blev Talaiot de s’Heretat yderligere renset for ukrudt og tilvoks, så den kunne fremstå flot, original og præsentabel for de besøgende herude på markerne mellem Capdepera og Canyamel.

Talaiot de s’Heretat er et interessant besøgsmål for dig, der har interesse for arkæologi og etnologi. Det mere end 4.800 m2 store areal som Talaiot de s’Heretat består af, giver et klart og meningsfuldt indblik i, hvordan livet her var for mere end 3000 år siden.

Brugen af byggemetoder fra såvel talaiotkulturen, med dens runde tårn-agtige strukturer samt brugen af ortostater og kvadratiske konstruktioner viser, at Talaiot de s’Heretat sandsynligvis har været i brug som bosted gennem flere forskellige æraer, endda helt tilbage fra før bronzealderen.

På forunderlig vis, har Talaiot de s’Heretat endnu ikke været under kyndig behandling hos arkæologer – man venter simpelthen til man har det rette projekt klart.

Bevæg dig rundt i korridorerne, mellem de mange rum og mærk den ægte atmosfære i et forhistorisk samfund.

Talaiot de s’Heretat ligger på offentlig grund og du kan frit vandre ind til området, som ligger bag golfbanerne i Canyamel. Brug vores egen rutevejledning under kortet.

 

Flere forhistoriske levn du skal opleve på Mallorca