Esglèsia de Nostra Senyora del Perpetu Socors

alter i socors kirken i palma
Om

Esglèsia de Nostra Senyora del Perpetu Socors (Vor Frue af Evig Hjælp), blev grundlagt af augustinske munke tilbage i 1500-tallet, da de ankom til Palma.

Kirken stod endelig færdig og blev indviet i 1669. Den er bygget i sandsten, med et hovedskib og ti sidekapeller.

Det ovale kapel dedikeret til Sankt Nikolas af Tolentino  – bedre kendt som Santa Rita eller De Syv Kapeller – er overdækket af en meget imponerende barok kuppel fra 1700-tallet, der anses som værende den flotteste af sin slags på de baleariske øer. Kuplen blev bygget af arkitekten, Francisco Herrera, fra Navarra.

Det er i dette ovale kapel, at I finder kirkens alterstykke fra 1700-tallet, hvor Santa Rita af Casia tilbedes. I dette alterstykke ses samtidig en smuk udskæring af Vor Jomfru af Evig Hjælp og Sankt Augustine, som blev lavet i Sevilla i 1500-tallet.

Også orgelet i kirken har særlig værdi, det blev bygget af de berømte mallorcinske organister, Caimari-brødrene, og betragtes som et af de bedste orgeler på Mallorca.

 

Besøg Esglèsia de Nostra Senyora del Perpetu Socors

Mandag – fredag: 1:45 – 11:00 og 18:00 – 19:45

Lørdag: 7:45 – 11:00 og 18:00 – 19:45 (19:00 – 20:45 mellem juni og august)

Søndag: 8:30 – 9:45 og 11:30 – 12:45

Hvor

Palma

Palma er Mallorcas og de baleariske øers hovedstad, en by der flere gange er kåret som den bedste by i verden at bo i. Palma har en lang og spændende historie, der tager os helt tilbage til dens grundlæggelse i romertiden. Gennem mere end et årtusind har flere kulturer haft sat deres præg på byen, som på mange måder ebber af kulturhistorie og mangfoldighed. Palma er et oplagt besøgsmål på enhver tur til Mallorca, der er altid noget at se eller lave her, f.eks. en shoppingtur i de mange butikker omkring hjertet af byen, eller en tur på cafe eller restaurant. Palma er samtidig hjemsted for nogle utrolige seværdigheder, der nok skal få kameraet frem. Besøg bla. Sa Seu katedralen, Bellver-slottet, Almudaina-paladset, de arabiske bade, Casal Solleric, Sant Francesc klostret, tag en tur med veterantoget til Sóller eller udforsk byens arkitektoniske perler. Ønsker du at bo i Palma, kan du glæde dig til en række sublime luksushoteller som ligger i smukke historiske bygninger i hjertet af byen, hvor opvartning og romantik er notorisk.

Palma sightseeing, seværdigheder og aktiviteter

Flere seværdigheder i Palma

Opdag flere rejsemål nær Palma

Cala Major

Ca’n Pastilla

s’Arenal

Flere

Flere kirker på Mallorca

0 Comments

Leave a reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Alle rettigheder forbeholdes ©2023 Mallorca Oplevelser - Danmarks største guide til Mallorca

Log in with your credentials

Forgot your details?