Søg
Close this search box.

Convento de Sant Agustí

Fronten af det gamle Sant Agusti kloster i byen Felanitx på Mallorca.

Convento de Sant Agustí er det gamle augustinerkloster og kirke i Felanitx

Klostret Convento de Sant Agustí ligger i byens nordvestlige ende, ikke langt fra Estación Enològica. Den meget imponerende klosterkirke, er i virkeligheden en overbygning på den oprindelige kirke, som blev bygget allerede tilbage i 1603. Klosterkirken du ser i dag, blev påbegyndt i år 1646 af munkene af Sant Agustí-ordenen og først færdigbygget omkring år 1701.

I 1835 blev munkene dog tvunget ud af klostret, da Mallorcas premierminister Mendizábal, valgte at frasælge Convento de Sant Agustí for at indsamle penge til, at støtte Dronning Isabella II i Første Carlistekrig.

Det lykkedes igen i 1901 for den katolske kirke, at tilbagekøbe klostret, men har endnu ikke haft succes til, at genskabe tidligere tiders store identitet for denne smukke klosterkirke.

Populært lige nu

Forår i maj måned på Mallorca, Spanien. En bugt omgivet af smuk uspoleret natur.

Mallorca i maj

Mallorca i maj Billede: Muzykalne Podróże/Unsplash Inspiration og idéer til rejsen til Mallorca i maj måned Maj måned på Mallorca er starten på sommeren. Hotellerne

Læs mere »
Gruppe cykelryttere kører Mallorca 312 cykelløb på øen Mallorca i april.

Mallorca 312

Mallorca 312 er Europas største og hårdeste endagscykelløb, der finder sted i slutningen af april, hvor 8.000 cykelryttere tager udfordringen op.

Læs mere »
Yachts i Palma havn i april måned, på øen Mallorca i Spanien.

Mallorca i april

Mallorca i april Inspiration og idéer til rejsen til Mallorca i april måned Mallorca i april måned markerer åbningen af strand- og badebyerne på kysterne,

Læs mere »

Flere klostre du skal opleve på Mallorca