Søg
Close this search box.

Ferieboligen Finca Sa Coma II, er beliggende i Mallorcas enestående bjerge, i den lille landsby Sa Coma, syd for den mere kendte Bunyola.

Heroppe i den grønne dal, pakket ind mellem oliven- og frugtplantager, er det dig der styrer tempoet og dig der bestemmer hvad der skal ske.

Bunyola-området er kendt som ét af de bedste steder at rejse til, på hele Mallorca, for aktiv ferie og store naturoplevelser. Lad ikke chancen gå fra dig.

Beliggende dybt i de smukke og dramatiske Tramuntanabjerge, finder du det rustikke og lækre feriebolig Finca Sa Coma II! Finca Sa Coma II tilbyder perfekte rammer for dig, der søger afslapning i naturens rolige omgivelser, uden at miste forbindelsen til resten af verden.

Ferieboligen Finca Sa Coma II er kendt og elsket af sine gæster, særligt for fincaens eminente beliggenhed, mellem oliven og frugtplantager i Mallorcas stedsegrønne bjergdale. Her har du nemlig let adgang til områdets mange muligheder for fysisk udfoldelse.

Nyd den skønne udsigt over de stedsegrønne skråninger og middelhavets safirblå dyne, fra den store balkon/terrasse på fincaen.

Du bydes hjerteligt velkommen i Finca Sa Coma II

Find ledige værelser på Hotel Daltmuntanya

Bunyola hotel og aktiviteter

Orient hotel og aktiviteter

Alaro hotel og aktiviteter

Esporles hotel og aktiviteter

Deia hotel og aktiviteter

Banyalbufar hotel og aktiviteter

Valldemossa hotel og aktiviteter

Soller hotel og aktiviteter

Andratx hotel og aktiviteter

Port Andratx hotel og aktiviteter

Pollenca hotel og aktiviteter

Estellencs hotel og aktiviteter

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *