Pou d’Hero

Om

Pou d’Hero var den offentlige brønd i den middelalderlige by Hero, som første gang er dokumenteret i 1347. Selv om Hero først er dokumenteret i 1347, er samtlige etnologer og historikere enige om, at Hero har været en del af et større romersk og senere muslimsk beboelsesområde.

Brønden er bygget på en stenfod, med tre-fire trin op til selve skakten på toppen. Pou d’Hero er en af de mere avancerede brønde, med dens fire tårne hvorpå metalstænger hviler. Dette vidner om jævnlig brug af brønden.

Pou’Hero er en fin lille seværdighed at få med under en dejlig cykel eller vandretur gennem Mallorcas landdistrikter.

Hvor

Hvor finder du Pou d'Hero?

Santa Margalida

Santa Margalida er for mange turister et ukendt navn på Mallorca, men de der hælder til ferie på nordkysten kender garanteret Santa Margalidas populære badeby, Ca’n Picafort. Santa Margalida er en rolig lille landsby beliggende i fantastisk omgivelser mellem rurale landdistrikter og den fantastiske Alcúdiabugt, hvor der er masser af aktivitetstilbud til alle lyster. Santa Margalida byder også på et par interessante seværdigheder, som den store sognekirke samt den forhistoriske gravplads og det unikke naturområde Son Real, der er et slags frilandsmuseum.

Santa Margalida, ophold, seværdigheder, aktiviteter og marked

Flere seværdigheder omkring Santa Margalida

Pla de Mallorca

Pla de Mallorca er den region hvor du finder de mest rurale og landlige omgivelser på øen, og ofte kendt som ‘det indre Mallorca’. Pla de Mallorca er den mindst turistede region, her er det landbrugssamfund og traditioner der dominerer livet. Men det er ikke ens betydning med at du ikke skal besøge områder, tværtimod. De mange rolige landeveje gør regionen til et paradis for cyklister, byerne har et utal af historier at fortælle, de mange begivenheder og markeder, de autentiske lokale restauranter og barer, og så er der selvfølgelig de lokale indbyggere der simpelthen elsker når turister kommer forbi og kigger på deres by.

Udforsk es Pla regionen her

Flere

Oplev flere monumenter og vartegn på Mallorca

0 Comments

Leave a reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Alle rettigheder forbeholdes ©2023 Mallorca Oplevelser - Danmarks største guide til Mallorca

Log in with your credentials

Forgot your details?