Convent de Sant Domingo

Convent de Sant Domingo i byen Pollença, er opkaldt efter dets oprindelige beboere, de dominikanske munke.

Convent de Sant Domingo blev bygget i det 17. århundredei barok stil og i dets kirke, ses en altertavle af Joan Antoni Oms, dedikeret til Vor Frue af Rosenkransen.

Det mest iøjefaldende er afbildningen af Roser Vell, hugget i sten, som de dominikanske munke medbragte fra deres tidligere kapel.

 

Pollença kulturcenter og museum

Convent de Sant Domingo bruges i dag som museum for Pollenças byhistorie og kulturcenter, der lægger scene til en del koncerter.

 

Museet

På Museu de Pollença, kan du blandt andet betragte en figur af en buddhistisk Kālacakra, doneret til Pollença af selveste Dalai Lama, under et besøg i byen i 1990.

Museu de Pollença huser også en del malerier og andre kunstværker af forskellig karakter, desuden nogle spændende arkæologiske fund, der fortæller mere om områdets lange historie.

Alt i alt er museet et besøg værd, entréen ligger på omkring 1,5 €.

 

Kulturcenter og scene

Convent de Sant Domingo er bygget om en stor åben gårdsplads, der årligt lægger scene til en række koncerter, typisk indenfor klassisk eller kammermusik.

Det er også her den årlige vinmesse finder sted, hvor du kan smage og lære om vine produceret på de baleariske øer.

Rejser til Pollenca og Port de Pollenca

Rejse til Port de Pollenca

Rejse til Pollenca


0 kommentarer

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*

©2021 Mallorca Oplevelser | Rejse til Mallorca, hotel på Mallorca, guides til destinationer, inspiration til seværdigheder, aktiviteter, markeder sport og oplevelser

Log in with your credentials

Forgot your details?