Ca'n Costa

I modsætning til de fleste andre af kysternes mange tårne rundt om på Mallorca, berettes Torre de Ca’n Costa ikke om som et observations- eller forsvarstårn.

Tårnet er en del af fincaen Ca’n Costa, der i dag fungerer som lækker og autentisk restaurant.

Bygningen omtales helt tilbage i 1276, i forbindelse med historien om Ramon Llull og hans berømte hjem, Miramar, ikke langt herfra. Den mallorcinske filosof og antropolog, som udgav et værk om ærkehertug Ludwig Salvators rejser og ejendomme på Mallorca, beskrev i dette værk Ca’n Costa.

I 1448 menes tårnet at være blevet tilføjet til fincaen, men igen adskilt fra hinanden igen i 1570.

Find vej til Ca'n Costa

Valldemossa

Valldemossa hører til blandt nogle af de smukkeste og mest charmerende områder i Tramuntana-regionen på Mallorca. Området byder på en skøn pakke af sanselig natur, en rig kulturarv samt et levende byliv, alle med masser tilbud. Valldemossa er nok bedst kendt for det enorme karteuserkloster hvor bla. komponist Frederik Chopin boede i vinteren 1838/39, men har også en lang række andre spændende seværdigheder, bla. Miramar-klosteret, Sant Bartomeu kirken og den idylleriske lille ermitage Santíssima Trinitat. Naturen omkring Valldemossa er oplagt til både vandring og cykling, tilmed badning ved Port de Valldemossa. Her er rigeligt med vandreruter og velholdte asfaltveje der snoer sig rundt mellem dale og bjergtoppe i det frodige smukke bjerglandskab.

Besøg Valldemossa

Flere dejlige steder i Tramuntana

Mallorcas Tramuntana-bjerge er fyldt med noget af verdens bedste og smukkeste natur, hvorfor bla. UNESCO har fredet bjergkæden som en del af verdensnaturarven. Der er masser af skønne område og charmerende bjerglandsbyer at besøge på din tur gennem bjergene, flere af dem har såmænd også været direkte inspirationskilde til kendte kunstværker.

Læs mere om Tramuntana her
©2021 Mallorca Oplevelser | Rejse til Mallorca, hotel på Mallorca, guides til destinationer, inspiration til seværdigheder, aktiviteter, markeder sport og oplevelser

Log in with your credentials

Forgot your details?