Søg
Close this search box.

Aparthotel Marins Cala Nau er beliggende centralt i det populære badeferie-område, Cala Millor, centralt på Mallorcas østkyst.

Hotellet er udstyret med alle tænkelige faciliteter, så rammerne for en perfekt ferie er på plads. Særligt børnefamilier med de helt små er garanteret god valuta for pengene!

Cala Millor er kendt og elsket for den lange, brede sandstrand, det familievenlige miljø og plads til alle aldre.

Find værelser på Aparthotel Marins Cala Nau

Aparthotel Marins Cala Nau tilbyder lejligheder med egen forplejning i Cala Millor på Mallorca. Der bydes på 2 fælles udendørs swimmingpools og balkoner med havudsigt. Der tilbydes gratis WiFi.

Lejlighederne ligger i et boligkompleks blot et par minutters gang fra stranden, og ejendommen tilbyder services såsom børneklub, aftenunderholdning, spillelokale med billardbord og bordtennis samt restaurant med show-køkken på selve ejendommen.

Samtlige lejligheder i dette boligkompleks har stue-spisestue med sofa og fladskærms-tv med satellitkanaler. I tekøkkenet er der komfur, mikroovn og køleskab, og der er også eget badeværelse med badekar og hårtørrer.

Aparthotel Marins Cala Nau ligger 15 minutters kørsel fra Son Servera Golfklub, og man kan køre til Palma Lufthavn på 1 time. Mondragó-naturreservatet ligger 40 km fra ejendommen.

Du bydes hjerteligt velkommen på Aparthotel Marins Cala Nau

Hoteller i Cala Millor Mallorca

FHoteller i Cala Bona Mallorca 

Hoteller i Cala Ratjada Mallorca

Hoteller i Cala d’Or Mallorca

Hoteller i Sa Coma

Hoteller i s’Illot

Hoteller i Porto Cristo

Hoteller i Portocolom

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *