Forlystelsesparker på Mallorca

Katmandu, Magaluf

Det er ganske fascinerende hvordan teknologi og visuelle effekter, kan spille på -og påvirke dine sanser!

Bag House of Katmandu, bydes der op til en gang minigolf med familien eller vennerne, i flotte omgivelser af palmer, figurskårede træer, miniaturebygninger og imponerende lyseffekter, der får det hele til at ligne et eventyrland.

Noget House of Katmandu er særligt kendt for, er 4 og 5D biograferne, der er klar til at give dig et vaske ægte adrenalinsus gennem rutsjebaner, på hesteryg og i det skræmmende spøgelseshus.

House of Katmandu byder på 2 barer og en restaurant.

House of Katmandu er åbent helt frem til midnat hver dag i sommerperioden, maj-september og absolut en familieoplevelse værdig.

Golf Fantasia, Palmanova

Golf Fantasia er minigolf sat i en tropisk paradishave, med hele 3 – 18 hullers minigolfbaner at vælge imellem. Spil mellem de rislende vandfald og laguner fyldt med skildpadder, fisk, papegøjer og ænder. gode familieoplevelser på Mallorca. Spil minigolf med familien eller din partner i flotte omgivelser. De imponerende vandfald med skiftende lys, gør Golf Fantasia fortryllende.

Haven er udstyret med alt det bedste du kender fra en almindelig minigolfbane, tilført spændende og tropiske elementer som palmer, grotter, søer og lys i alle farver, der kaster flotte silhuetter og effekter over hele banen. Her får du i sandhed værdi for pengene, som du sagtens kan afsætte 2-3 timer til at gennemføre banerne, mens du nyder de imponerende omgivelser.

Der er sværhedsgrader for alle niveauer, for alle aldre og i det hele taget, en rigtig god familieaktivitet hvis du leder efter lidt skygge fra solens skarpe stråler. De mange farveskiftende lys, gør Golf Fantasia til en imponerende og festlig oplevelse i aftentimerne.

Pabisa Beach Club, Palma

Spil minigolf i Playa de Palma, på Pabisa Beach Club.

Her kan du spille minigolf og få en forfriskende sangria eller øl, for kun 6,50 euro.

Nyd en runde i den smukke park, med flotte buske, palmetræer og farverige blomster, med det azurblå middelhav i baggrunden.

Minigolfbanen har 18 huller, og her er til både øvede og nybegyndere!

Banen er åben hver dag, mellem 9 og 23.

Hjemmeside

Marineland, Palmanova

Marineland er en fascinerende oplevelse for alle dyrevenner

Marineland er særligt kendt for sine imponerende delfinshow – anerkendt over hele verden, som værende blandt de bedste af sin slags. Foruden delfinshows, kan du opleve farvestrålende papegøjer, de legesyge Humboldt-pingviner, strømlinede hajer, syngende søløver samt det tropiske reptilhus.

Børnene kan tage en tur på piratbåden eller mini-toget rundt i Marineland – begge store hit hos de små og en nem måde at se parken på.

Mere om Marineland

Aqualand, Arenal

Badelandet Aqualand s’Arenal er et af Europas største bade- og vandland, beliggende i den østlige udkant af Palma, ved s’Arenal feriebyen.

Aqualand s’Arenals badeland byder på mere end 20 forskellige vandrutsjebaner og aktiviteter for børn og voksne i alle aldre.

Er du adrenalin-junkie, så gå ikke glip af rush’et når du suser gennem ‘Tornado‘ eller ‘Kamikaze‘. Er du til de mere afslappede forlystelser, kan du nyde en tur i gummiring rundt i badelandet, eller lade roen falde over dig i jacuzzien.

Badelandet Aqualand s’Arenal har selvfølgelig også et kæmpe bølgebassin, med bølger på op over 3 meter.

For de mindste i familien, er der et særligt mini-badeland, med tilhørende mini-zoo.

Western Water Park, Magaluf

Vandlandet Western Water Park er, som navnet også antyder, et vandland med temaet ‘Det Vilde Vesten’ – og det er faktisk ret gennemført. Udover vandrutsjebanerne, vandbassinerne og spisestederne som i andre vandland, byder Western Water Park også på cowboy-shows samt mini-vandland for de helt små.

Vandlandet har omkring 9-10 forskellige vandrutsjebaner, alle med hver deres unikke tema og adrenalinniveau. For de hårdkogte vandhunde, er ‘Los 4 Diablos’, ‘Tornado’ og ‘The Beast’ oplagte adrenalin-kick og klare must-try’s.

Western Water Park har også bølgebassin, gummiringe og en afslappende jacuzzi.

HidroPArk, Alcúdia

Hidropark Alcúdia har 5-6 forskellige vandrutsjebaner af forskellig karakter. Her er den super hurtige og nervepirrende Kamikaze, den lette og lidt roligere Soft Track, Line&Line der slynger dig rundt i svingene eller hvad med en tur gennem den super hurtige spiral-tunnel?

I Hidropark finder du også et mere end 1000 m2 bølgebassin, der laver bølger på over 2 meter.

Hidropark byder også på andre aktiviteter end blot vandland. Her kan du gå på vandet i de kæmpe luftbolde, hoppe på super-trampolinerne eller spille minigolf på den store 54-hullers bane i parken.

For de mindste har Hidropark vandland et helt specielt mini-vandland med sjove figurer og små rutsjebaner.

Hidropark Alcúdia vandland er et kæmpe hit hos børnene, som er garanteret nogle sjove og mindeværdige timer.

Fantasy Parc, Cala Millor

Fantasy Parc er et stort legeland, hvor både de mindste og de lidt større kan være med.

I Fantasy Parc finder du hoppeborge, lejestativer, gokart bane og meget mere til et par herlige timer, hvor børnene vil elske dig for besøget.

Jungle Parc, Santa Ponca

Jungle Parc består af omkring 100 platforme sat op i træerne i Jungle Parc, som du skal finde vej mellem for at komme rundt i parken.

Du kommer rundt på de forskellige platforme via reb, broer og tovbaner, der danner et stort netværk mellem træerne.

Platformene hænger i forskellige højder og der er udfordringer til både de mindste i familien og til adrenalin-junkierne i Jungle Parc.

For børnene er der “Piraterne”, en bane for de 4+ årige i familien og for de voksne er der “Explorer” samt “Extreme”.

Jungle Parc er en pefect måde at nyde en aktiv dag sammen med familien eller vennerne på, i Mallorcas fantastiske natur.

Alle rettigheder forbeholdes ©2023 Mallorca Oplevelser - Danmarks største guide til Mallorca

Log in with your credentials

Forgot your details?