Søg
Close this search box.

Pula Golf

Pula Golf byder på skønne faciliteter, herunder en todelt driving range, kortspil-område samt et dejligt klubhus og- hotel, der har til huse i en renoveret finca, helt tilbage fra omkring 1581.

Banen hos Pula Golf er hård og krævende, men sjov for spillere på stort set alle niveauer. Her er tilmed en championship bane for dig, der virkelig skal prøve kræfter med de bedste.

Pula Golf startede op i 1955, men gennemgik i 2004-2005 en næsten komplet renovering, udført af designeren, Jose Maria Olazabal. Specielt det 17. hul på banen, blev et centralt omdrejningspunkt for renoveringen – hvorfor, må du selv opleve!

Populært lige nu

Forår i maj måned på Mallorca, Spanien. En bugt omgivet af smuk uspoleret natur.

Mallorca i maj

Mallorca i maj Billede: Muzykalne Podróże/Unsplash Inspiration og idéer til rejsen til Mallorca i maj måned Maj måned på Mallorca er starten på sommeren. Hotellerne

Læs mere »
Gruppe cykelryttere kører Mallorca 312 cykelløb på øen Mallorca i april.

Mallorca 312

Mallorca 312 er Europas største og hårdeste endagscykelløb, der finder sted i slutningen af april, hvor 8.000 cykelryttere tager udfordringen op.

Læs mere »
Yachts i Palma havn i april måned, på øen Mallorca i Spanien.

Mallorca i april

Mallorca i april Inspiration og idéer til rejsen til Mallorca i april måned Mallorca i april måned markerer åbningen af strand- og badebyerne på kysterne,

Læs mere »

Flere golfbaner du skal prøve på Mallorca