Søg
Close this search box.

Capdepera Golf

Den naturlige skønhed og uforlignelige ro i sine omgivelser kendetegner den privilegerede beliggenhed, og hvad der sikkert må være en af de smukkeste golfbaner på Mallorca.

Capdepera Golf skiller sig ud for sine rummelige greens, den charmerende kombination af lange, brede fairways og hele seks søer. De sidste 6 huller på denne bane, som ligger skjult i Ártas bjerge, er ret udfordrende og sjove. Overordnet er det en bane, der matcher stort set alle niveauer.

Capdepera Golf har den pragtfulde og berømte Roca Viva restaurant, berømt for sit udsøgte køkken og venlige service. Beliggende på kanten af det 18. hul, opfordrer den nærmest golfspillere til at hvile efter en vellykket runde og nyde selskabet med medspillerne.

Populært lige nu

Forår i maj måned på Mallorca, Spanien. En bugt omgivet af smuk uspoleret natur.

Mallorca i maj

Mallorca i maj Billede: Muzykalne Podróże/Unsplash Inspiration og idéer til rejsen til Mallorca i maj måned Maj måned på Mallorca er starten på sommeren. Hotellerne

Læs mere »
Gruppe cykelryttere kører Mallorca 312 cykelløb på øen Mallorca i april.

Mallorca 312

Mallorca 312 er Europas største og hårdeste endagscykelløb, der finder sted i slutningen af april, hvor 8.000 cykelryttere tager udfordringen op.

Læs mere »
Yachts i Palma havn i april måned, på øen Mallorca i Spanien.

Mallorca i april

Mallorca i april Inspiration og idéer til rejsen til Mallorca i april måned Mallorca i april måned markerer åbningen af strand- og badebyerne på kysterne,

Læs mere »

Flere interessante steder du skal opleve på Mallorca