Søg
Close this search box.

Club de Golf Alcanada

Club de Golf Alcanada er med kun 150 meter til havets kyst, ved den smukke lange Alcúdiabugt i det nordlige Mallorca, blandt Europas smukkeste golfbaner. Alle vegne på banen kan du nyde udsigten til det ikoniske fyrtårn, der står vagt på den lille ø ud for ferieområdet, Aucanada. Fyrtårnet er så eksemplarisk, at det er blevet en del af Club de Golf Alcanadas logo.
Club de Golf Alcanada har en stor variation af huller, med den korteste par 3 på 146 meter, og den længste par 5 på mere end 565 meter.

Golfbanen blender naturligt ind i det typiske mallorcinske terræn. Den meget fair og kuperede golfbane, omgivet af fyrretræer og olivenlunde, byder på 58 velplacerede greens og fairway bunkers, varierede greens med skjulte breaks og udfordrende tee pladser.

Selvom Club de Golf Alcanada stadig er en relativ ung golfbane, er den allerede anerkendt af en række velkendte golfmagasiner og golfassociationer, som én af ​​de fineste baner i Spanien og Europa. Klubhuset har udsigt over både banerne samt Alcudiabugten og grundet den fantastiske beliggenhed, kan du i de tidlige morgentimer, opleve sjældne dyre og fuglearter.

Club de Golf Alcanada er et absolut must try!

Populært lige nu

Forår i maj måned på Mallorca, Spanien. En bugt omgivet af smuk uspoleret natur.

Mallorca i maj

Mallorca i maj Billede: Muzykalne Podróże/Unsplash Inspiration og idéer til rejsen til Mallorca i maj måned Maj måned på Mallorca er starten på sommeren. Hotellerne

Læs mere »
Gruppe cykelryttere kører Mallorca 312 cykelløb på øen Mallorca i april.

Mallorca 312

Mallorca 312 er Europas største og hårdeste endagscykelløb, der finder sted i slutningen af april, hvor 8.000 cykelryttere tager udfordringen op.

Læs mere »
Yachts i Palma havn i april måned, på øen Mallorca i Spanien.

Mallorca i april

Mallorca i april Inspiration og idéer til rejsen til Mallorca i april måned Mallorca i april måned markerer åbningen af strand- og badebyerne på kysterne,

Læs mere »

Flere golfbaner du skal prøve på Mallorca