Club de Golf Alcanada

Club de Golf Alcanada er med kun 150 meter til havets kyst, ved den smukke lange Alcúdiabugt i det nordlige Mallorca, blandt Europas smukkeste golfbaner. Alle vegne på banen kan du nyde udsigten til det ikoniske fyrtårn, der står vagt på den lille ø ud for ferieområdet, Aucanada. Fyrtårnet er så eksemplarisk, at det er blevet en del af Club de Golf Alcanadas logo.
Club de Golf Alcanada har en stor variation af huller, med den korteste par 3 på 146 meter, og den længste par 5 på mere end 565 meter.

Golfbanen blender naturligt ind i det typiske mallorcinske terræn. Den meget fair og kuperede golfbane, omgivet af fyrretræer og olivenlunde, byder på 58 velplacerede greens og fairway bunkers, varierede greens med skjulte breaks og udfordrende tee pladser.

Selvom Club de Golf Alcanada stadig er en relativ ung golfbane, er den allerede anerkendt af en række velkendte golfmagasiner og golfassociationer, som én af ​​de fineste baner i Spanien og Europa. Klubhuset har udsigt over både banerne samt Alcudiabugten og grundet den fantastiske beliggenhed, kan du i de tidlige morgentimer, opleve sjældne dyre og fuglearter.

Club de Golf Alcanada er et absolut must try!

 

Information:

Club de Golf Alcanada
Carretera Del Faro s/n,
07400 Port de Alcúdia
Telefon: +34 971 549 560
Email: info@golf-alcanada.com

Handicap: 33/35 (mænd/damer)

Fee: ca. 130 €

0 Comments

Leave a reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Alle rettigheder forbeholdes ©2023 Mallorca Oplevelser - Danmarks største guide til Mallorca

Log in with your credentials

Forgot your details?