Torre de Son Durí

Om

Torre de Son Durí vogter kysten ved Sa Rapita havn, på kysten syd for Campos

 

Tårnet blev konstrueret i 1595 og har sit navn efter herregården, Possessiò Son Durí, hvis grund lagde jord til opførslen af tårnet.

Området hernede omkring stranden, es Trenc, har siden føniksernes tid været et særligt udsat sted, da indtrængere havde let adgang til øen, via den næsten 2km lange strandstrækning.

Torre de Son Durí var bemandet af 1-2 vangtmænd, udstyret med en enkelt kanon samt håndvåben. Så snart et fjendtligt skib blev spottet i søen, tændte de bål og dermed sendte alarmen videre til næste tårn.

Hvor

Campos

Campos er et typisk landbrugssamfund beliggende på Mallorcas sydkyst, der i den senere årrække har tiltrukket sig større opmærksomhed fra turisme, særligt grundet de mange muligheder for sport og aktiviteter, men også pga. af Mallorcas største uspolerede strand, es Tranc. I Campos finder du en række luksuriøse og charmerende fincas, hoteller og agroturismos, der på fineste vis kombinerer moderne luksus med autentisk mallorcinsk charme.

Campos ophold og aktiviteter

Flere seværdigheder omkring Campos

Opdag Migjorn-regionen på Mallorca

Migjorn-regionen er den mest sydlige region på Mallorca, og samtidig den tørreste.Den består af kommunerne Campos, Llucmajor, Sanatní, Ses Salines og Felanitx, der blandt andet byder på populære rejsemål som Cala d’Or, s’Arenal og Portocolom. De mange flade arealer i Migjorn-regionen gør det attraktivt at cykle her, særligt omkring Llucmajor er cykelturisme meget populært. I det sydøstlige hjørne af regionen finder du desuden det smukke naturområde, Mondragó Park, som er et populært besøgsmål for strandgæster og naturelskere.

Flere

Flere gamle vagttårne på Mallorca

0 Comments

Leave a reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*

Alle rettigheder forbeholdes ©2022 Mallorca Oplevelser

Log in with your credentials

Forgot your details?