Søg
Close this search box.

Galería Maior

Kunstgalleri Galeria Maior i byen Pollenca på øen Mallorca.

OM HVOR FLERE Besøg et moderne kunstgalleri i hjertet af Pollença

Galería Maior de Pollença blev grundlagt tilbage i 1990 og har siden udført en vigtig rolle i, at fremme samtidskunsten på Mallorca.

Galería Maior de Pollença repræsenterer både upcoming navne og etablerede kunstnere, der alle arbejder med nye medier til, at skabe innovative måder at udforske, fortolke og visualisere måden det kunstneriske sprog opleves på.

I juli 2004 åbnede Galería Maior de Pollença også en afdeling i Palma de Mallorca.

I løbet af sommermånederne, fra juli til september, arrangerer Galería Maior de Pollença en række screeninger af videokunst om aftenen under titlen ‘Video på Taget’. Screeningerne foregår om aftenen, hvor kritikere, eksperter, museumsdirektører samt kunstnerne selv, fremviser deres nyeste kreationer på taget af galleriet i Pollença.

Galería Maior de Pollença har også et kreativt værksted, hvor kunstnere af alle støbninger eksperimenterer med farver, belysning og andre elementer, der kan bidrage til kunsten.

Over årene har Galería Maior de Pollença deltaget ved flere prominente kunstmesser, blandt andet ARCO, ArtCologne, LOOP, Artissima og PULSE i både Miami og New York.

Adresse og kontaktinfo

Mandag Lukket
Tirsdag 10:00 - 14:00
Onsdag 10:00 - 14:00
Torsdag 10:00 - 14:00
Fredag 10:00 - 14:00
Lørdag Lukket
Søndag 11:00 - 13:30

Populært lige nu

Forår i maj måned på Mallorca, Spanien. En bugt omgivet af smuk uspoleret natur.

Mallorca i maj

Mallorca i maj Billede: Muzykalne Podróże/Unsplash Inspiration og idéer til rejsen til Mallorca i maj måned Maj måned på Mallorca er starten på sommeren. Hotellerne

Læs mere »
Gruppe cykelryttere kører Mallorca 312 cykelløb på øen Mallorca i april.

Mallorca 312

Mallorca 312 er Europas største og hårdeste endagscykelløb, der finder sted i slutningen af april, hvor 8.000 cykelryttere tager udfordringen op.

Læs mere »
Yachts i Palma havn i april måned, på øen Mallorca i Spanien.

Mallorca i april

Mallorca i april Inspiration og idéer til rejsen til Mallorca i april måned Mallorca i april måned markerer åbningen af strand- og badebyerne på kysterne,

Læs mere »

Flere interessante udstillinger du skal besøge på Mallorca