Besøg et moderne kunstgalleri i hjertet af Pollença

Galería Maior de Pollença blev grundlagt tilbage i 1990 og har siden udført en vigtig rolle i, at fremme samtidskunsten på Mallorca.

Galería Maior de Pollença repræsenterer både upcoming navne og etablerede kunstnere, der alle arbejder med nye medier til, at skabe innovative måder at udforske, fortolke og visualisere måden det kunstneriske sprog opleves på.

I juli 2004 åbnede Galería Maior de Pollença også en afdeling i Palma de Mallorca.

I løbet af sommermånederne, fra juli til september, arrangerer Galería Maior de Pollença en række screeninger af videokunst om aftenen under titlen ‘Video på Taget’. Screeningerne foregår om aftenen, hvor kritikere, eksperter, museumsdirektører samt kunstnerne selv, fremviser deres nyeste kreationer på taget af galleriet i Pollença.

Galería Maior de Pollença har også et kreativt værksted, hvor kunstnere af alle støbninger eksperimenterer med farver, belysning og andre elementer, der kan bidrage til kunsten.

Over årene har Galería Maior de Pollença deltaget ved flere prominente kunstmesser, blandt andet ARCO, ArtCologne, LOOP, Artissima og PULSE i både Miami og New York.

Rejser til Pollenca og Mallorcas nordlige kyst

Billig rejse til Port de Pollenca

Billig rejse til Pollenca

Billig rejse til Cala Sant Vicenc

Billig rejse til Playa de Muro

Billig rejse til Port d’Alcudia

Billig rejse til Ca’n Picafort

Kontaktinfo:

Galería Maior de Pollença
Plaça Major, 4
07460 Pollença
Tlf. +34 971 53 00 95
Mail: info@galeriamaior.com

0 kommentarer

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*

©2021 Mallorca Oplevelser | Rejse til Mallorca, hotel på Mallorca, guides til destinationer, inspiration til seværdigheder, aktiviteter, markeder sport og oplevelser

Log in with your credentials

Forgot your details?