Søg
Close this search box.

Sant Felip Neri

Sant Felip Neri kirke i byen Porreres på Mallorca.

Sant Felip Neri hører som udgangspunkt til i kategorien ‘oratorier’, men fungerer som kirke – og desuden designet som en kirke.

Sant Felip Neri blev bygget mellem 1886 og 1911, i bygningen doneret af præsten Monsignor Joan Barceló Móra. Skylthelgen for kapellet er Jomfruen af den Ubesmittede Undfangelse.

Bygningsprojektet blev skabt af Pere de Alcántara Peña samt Joan Sureda, der sammen designede og skabte den flotte facade på kapellet.

Kirken har et enkelt hovedskib med dertilhørende fire sidekapeller med tynde krydshvælvinger i loftet.

Billedet af Kristus inde i kapellet, kommer fra kirken Sant Domingo i Palma. Desuden bevarer Sant Felip Neri flere enestående malerier af Vicenç Furió og Llorenç Cerda.

Populært lige nu

Forår i maj måned på Mallorca, Spanien. En bugt omgivet af smuk uspoleret natur.

Mallorca i maj

Mallorca i maj Billede: Muzykalne Podróże/Unsplash Inspiration og idéer til rejsen til Mallorca i maj måned Maj måned på Mallorca er starten på sommeren. Hotellerne

Læs mere »
Gruppe cykelryttere kører Mallorca 312 cykelløb på øen Mallorca i april.

Mallorca 312

Mallorca 312 er Europas største og hårdeste endagscykelløb, der finder sted i slutningen af april, hvor 8.000 cykelryttere tager udfordringen op.

Læs mere »
Yachts i Palma havn i april måned, på øen Mallorca i Spanien.

Mallorca i april

Mallorca i april Inspiration og idéer til rejsen til Mallorca i april måned Mallorca i april måned markerer åbningen af strand- og badebyerne på kysterne,

Læs mere »

Flere interessante oratorier og kirker du skal opleve på Mallorca