Església de Sant Felip Neri

sant felip neri kirke i porreres mallorca
Om

Kapellet Església de Sant Felip Neri, hører som udgangspunkt til i kategorien ‘oratorier’, men fungerer som kirke og ligner desuden en kirke.

Església de Sant Felip Neri blev bygget mellem 1886 og 1911, i bygningen doneret af præsten Monsignor Joan Barceló Móra. Skylthelgen for kapellet er Jomfruen af den Ubesmittede Undfangelse.

Bygningsprojektet blev skabt af Pere de Alcántara Peña samt Joan Sureda, der sammen designede og skabte den flotte facade på kapellet.

Kapellet har et enkelt hovedskib med dertilhørende fire sidekapeller med tynde krydshvælvinger i loftet.

Billedet af Kristus inde i kapellet, kommer fra kirken Sant Domingo i Palma. Desuden bevarer Església de Sant Felip Neri flere enestående malerier af Vicenç Furió og Llorenç Cerda.

Hvor

Porreres

Porreres er et charmerende område beliggende i den sydlige del af regionen Pla de Mallorca. Porreres er kendt for at dyrke abrikoser, og hvert år fejres også denne tradition med en større festival over flere dage i byen, hvor du kan smage og købe produkter lavet af eller med abrikoser. Går du på opdagelse i Porreres kan du se frem til en masse spændende historier fra lokalområdet, bla. bjergtop-templet Monti-Sion, den enorme sognekirke kendt som den ‘rurale katedral’, Santa Creu kapellet med skudhuller fra besættelsen, samt interessante kunstudstillinger på byens lokale museum. Gennem de senere år har Porreres tiltrukket sig større opmærksomhed fra øens kokke, som har startet restauranter i området og forsøgt at give det et præg af gourmet. Ophold i Porreres byder på afslappende og nærværende indlogering på en af de mange agroturismos, hvor du bor i charmerende landlige omgivelser.

Porreres ophold, seværdigheder og begivenheder

Flere seværdigheder omkring Porreres

Pla de Mallorca

Pla de Mallorca er den region hvor du finder de mest rurale og landlige omgivelser på øen, og ofte kendt som ‘det indre Mallorca’. Pla de Mallorca er den mindst turistede region, her er det landbrugssamfund og traditioner der dominerer livet. Men det er ikke ens betydning med at du ikke skal besøge områder, tværtimod. De mange rolige landeveje gør regionen til et paradis for cyklister, byerne har et utal af historier at fortælle, de mange begivenheder og markeder, de autentiske lokale restauranter og barer, og så er der selvfølgelig de lokale indbyggere der simpelthen elsker når turister kommer forbi og kigger på deres by.

Udforsk es Pla regionen her

Flere

Flere kirker på Mallorca

0 Comments

Leave a reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Alle rettigheder forbeholdes ©2022 Mallorca Oplevelser - Danmarks største guide til Mallorca

Log in with your credentials

Forgot your details?