ES BALUARD

es baluard i palma mallorca er et museum for balearisk samtidskunst
Om

Es Baluard er vel nok Palmas mest kendte museum for samtidskunst, der repræsenterer middelhavsområdet og de baleariske øer.

Es Baluard udstiller kunst i alle afstøbninger, lige fra malerier af de Baleariske øer til abstrakte skulpturer og keramik. Mange upcoming kunstere fra Balearierne udstiller på Es Baluard, hvilket har givet museet en status blandt lokale, som en slags nationalmuseum på balearierne.

Es Baluard er i sig selv en flot bygning at besøge, bygningen er en del af et af Palmas gamle militærfort og integreret i den gamle bymur. Fra terrassen kan du derfor nyde den enestående udsigt over hele Palmabugten.

Entréen til Es Baluard er gratis året rundt.

[su_divider top=”no” divider_color=”#f1b329″ size=”4″]

Information:
Es Baluard Museu d’Art Modern i Contemporani de Palma
Plaça de la Porta de Santa Catalina, 10
07012 Palma
Tlf. +34 971 90 82 00

Åbningstider:

mandagLukket
tirsdag10.00–20.00
onsdag10.00–20.00
torsdag10.00–20.00
fredag10.00–20.00
lørdag10.00–20.00
søndag10.00–15.00
Hvor

Find vej til Es Baluard

Palma

Palma er Mallorcas og de baleariske øers hovedstad, en by der flere gange er kåret som den bedste by i verden at bo i. Palma har en lang og spændende historie, der tager os helt tilbage til dens grundlæggelse i romertiden. Gennem mere end et årtusind har flere kulturer haft sat deres præg på byen, som på mange måder ebber af kulturhistorie og mangfoldighed. Palma er et oplagt besøgsmål på enhver tur til Mallorca, der er altid noget at se eller lave her, f.eks. en shoppingtur i de mange butikker omkring hjertet af byen, eller en tur på cafe eller restaurant. Palma er samtidig hjemsted for nogle utrolige seværdigheder, der nok skal få kameraet frem. Besøg bla. Sa Seu katedralen, Bellver-slottet, Almudaina-paladset, de arabiske bade, Casal Solleric, Sant Francesc klostret, tag en tur med veterantoget til Sóller eller udforsk byens arkitektoniske perler. Ønsker du at bo i Palma, kan du glæde dig til en række sublime luksushoteller som ligger i smukke historiske bygninger i hjertet af byen, hvor opvartning og romantik er notorisk.

Palma hotel, sightseeing, seværdigheder og guide

Flere seværdigheder i Palma

Opdag flere rejsemål nær Palma

Cala Major

Ca’n Pastilla

s’Arenal

Flere

Flere museer og udstillinger på Mallorca

Alle rettigheder forbeholdes ©2023 Mallorca Oplevelser - Danmarks største guide til Mallorca

Log in with your credentials

Forgot your details?