ES BALUARD

museum samtidskunst palma mallorca seværdighed
Toppen af den gamle fæstningsbygning som huser Es Baluard, hvor fantastisk panoramaudsigt over Palmabugten kan indtages

Es Baluard er vel nok Palmas mest kendte museum for samtidskunst, der repræsenterer middelhavsområdet og de baleariske øer.

Es Baluard udstiller kunst i alle afstøbninger, lige fra malerier af de Baleariske øer til abstrakte skulpturer og keramik. Mange upcoming kunstere fra Balearierne udstiller på Es Baluard, hvilket har givet museet en status blandt lokale, som en slags nationalmuseum på balearierne.

Es Baluard er i sig selv en flot bygning at besøge, bygningen er en del af et af Palmas gamle militærfort og integreret i den gamle bymur. Fra terrassen kan du derfor nyde den enestående udsigt over hele Palmabugten.

Entréen til Es Baluard er gratis året rundt.

Information:
Es Baluard Museu d’Art Modern i Contemporani de Palma
Plaça de la Porta de Santa Catalina, 10
07012 Palma
Tlf. +34 971 90 82 00

Åbningstider:

mandag Lukket
tirsdag 10.00–20.00
onsdag 10.00–20.00
torsdag 10.00–20.00
fredag 10.00–20.00
lørdag 10.00–20.00
søndag 10.00–15.00

Find vej til Es Baluard

Palma

Palma er Mallorcas og Balearenes hovedstad. Byen blev grundlagt af romerne omkring 123 f.kr., men først hovedstad efter den mauriske erobring af øen omkring 903, hvor den fik navnet Madina Mayurqua. Palma byder på et væld af spændende seværdigheder, der alle repræsenterer en del af byens mageårige kulturarv og farverige historie, bla. den utrolige katedral, Almudaina-paladset, Bellver-slottet og Sant Francesc klostret. Palma har et livligt shopping og restaurationsliv, der er altid tusinder af mennesker på gaden og stemningen ebber af hektisk storby-charme. Palma er en af Europas førende turistdestinationer, byen egner sig til både endagsture, weekendophold og heler uger, du løber ikke tør for ting at lave eller se.

Palma guide
©2021 Mallorca Oplevelser | Rejse til Mallorca, hotel på Mallorca, guides til destinationer, inspiration til seværdigheder, aktiviteter, markeder sport og oplevelser

Log in with your credentials

Forgot your details?