Søg
Close this search box.

ES BALUARD

Es Baluard kunstudstilling i byen Palma, Mallorca.

Es Baluard er vel nok Palmas mest kendte museum for samtidskunst, der repræsenterer middelhavsområdet og de baleariske øer.

Es Baluard udstiller kunst i alle afstøbninger, lige fra malerier af De Baleariske øer til abstrakte skulpturer og keramik. Mange upcoming kunstere fra balearerne udstiller på Es Baluard, hvilket har givet museet en status blandt lokale, som en slags nationalmuseum på balearerne.

Es Baluard er i sig selv en flot bygning at besøge, bygningen er en del af et af Palmas gamle militærfort og integreret i den gamle bymur. Fra terrassen kan du derfor nyde den enestående udsigt over hele Palmabugten.

Entréen til Es Baluard er gratis året rundt.

Adresse og kontaktinfo

Mandag Lukket
Tirsdag 10:00 - 20:00
Onsdag 10:00 - 20:00
Torsdag 10:00 - 20:00
Fredag 10:00 - 20:00
Lørdag 10:00 - 20:00
Søndag 10:00 - 20:00

Populært lige nu

Forår i maj måned på Mallorca, Spanien. En bugt omgivet af smuk uspoleret natur.

Mallorca i maj

Mallorca i maj Billede: Muzykalne Podróże/Unsplash Inspiration og idéer til rejsen til Mallorca i maj måned Maj måned på Mallorca er starten på sommeren. Hotellerne

Læs mere »
Gruppe cykelryttere kører Mallorca 312 cykelløb på øen Mallorca i april.

Mallorca 312

Mallorca 312 er Europas største og hårdeste endagscykelløb, der finder sted i slutningen af april, hvor 8.000 cykelryttere tager udfordringen op.

Læs mere »
Yachts i Palma havn i april måned, på øen Mallorca i Spanien.

Mallorca i april

Mallorca i april Inspiration og idéer til rejsen til Mallorca i april måned Mallorca i april måned markerer åbningen af strand- og badebyerne på kysterne,

Læs mere »

Flere interessante steder du skal opleve på Mallorca