Søg
Close this search box.

Golf Son Antem

Golf Son Antem er en del af Marriots Hotel, Club Son Antem feriecenter, mellem feriestederne Ca’n Pastilla, s’Arenal og Llucmajor, godt 20 km øst for Palma de Mallorca.

Golf Son Antem tilbyder dig muligheden for ultimativ luksus, kombineret med golf i smukkeste omgivelser og Randabjerget i baggrunden.

Golf Son Antem byder på 2 separate golfbaner, øst og vest. Østbanen er mesterskabsbane og åbnede tilbage i 1994, den måler mere end 6,3 km. Banen blev i sin tid anlagt i et eksklusivt jagtområde, hvorfor du stadig vil kunne opleve vildtgående dyr på banen. En godt designet golfbane, med brede og lange fairways tillader spillere med høje handicap, at komme tilbage fra dårlige tee skud.

Vestbanen åbnede i 2001 og stiller straks højere krav til såvel form som teknik, grundet de smalle fairways og greens i forskellige plateau.

Populært lige nu

Forår i maj måned på Mallorca, Spanien. En bugt omgivet af smuk uspoleret natur.

Mallorca i maj

Mallorca i maj Billede: Muzykalne Podróże/Unsplash Inspiration og idéer til rejsen til Mallorca i maj måned Maj måned på Mallorca er starten på sommeren. Hotellerne

Læs mere »
Gruppe cykelryttere kører Mallorca 312 cykelløb på øen Mallorca i april.

Mallorca 312

Mallorca 312 er Europas største og hårdeste endagscykelløb, der finder sted i slutningen af april, hvor 8.000 cykelryttere tager udfordringen op.

Læs mere »
Yachts i Palma havn i april måned, på øen Mallorca i Spanien.

Mallorca i april

Mallorca i april Inspiration og idéer til rejsen til Mallorca i april måned Mallorca i april måned markerer åbningen af strand- og badebyerne på kysterne,

Læs mere »

Flere golfbaner du skal opleve på Mallorca