Søg
Close this search box.

Golf Son Gual

Det er ganske tydeligt at se, at det visuelle har været i fokus under anlægningen af denne smukke golfbane hos Golf Son Gual.

Intet mindre end 800 oliventræer,  Johannesbrødtræer og vilde blomster fra middelhavsområdet, er blevet plantet i en vidunderlig symfoni, der gør Golf Son Gual til en fryd for øjet.

Golf Son Gual er bygget rundt om en gammel finca af samme navn. For at gøre oplevelsen endnu mere fuldendt, har man dertil plantet vinstokke på markerne omkring banen, som med tiden vil blive serveret i Golf Son Guals restaurant.

Indledningsvis kan banen virke forskrækkende, men som du kommer rundt ved de forskellige huller, er den faktisk meget overkommelig og velegnet til alle niveauer.

Søger du mere udfordring kan du med fordel kigge på Golf Son Antem

En god og i særdeleshed en flot bane, med plads til alle niveauer.

Populært lige nu

Forår i maj måned på Mallorca, Spanien. En bugt omgivet af smuk uspoleret natur.

Mallorca i maj

Mallorca i maj Billede: Muzykalne Podróże/Unsplash Inspiration og idéer til rejsen til Mallorca i maj måned Maj måned på Mallorca er starten på sommeren. Hotellerne

Læs mere »
Gruppe cykelryttere kører Mallorca 312 cykelløb på øen Mallorca i april.

Mallorca 312

Mallorca 312 er Europas største og hårdeste endagscykelløb, der finder sted i slutningen af april, hvor 8.000 cykelryttere tager udfordringen op.

Læs mere »
Yachts i Palma havn i april måned, på øen Mallorca i Spanien.

Mallorca i april

Mallorca i april Inspiration og idéer til rejsen til Mallorca i april måned Mallorca i april måned markerer åbningen af strand- og badebyerne på kysterne,

Læs mere »

Flere fede golfbaner på Mallorca