Søg
Close this search box.

Real Golf de Bendinat

Real Golf de Bendinat ligger lige vest for Palma de Mallorca, i det luksuriøse boligkvarter, Bendinat

Real Golf de Bendinat er populært blandt feriegæster fra Portals Nous, Bendinat, Cala Mayor, Palma Nova og Palma de Mallorca.

I 1995, under ledelse af golf-arkitekterne Hawtree, blev Real Golf de Bendinat udvidet til at rumme 18 huller for, at imødekomme den stigende interesse for Mallorca som golfdestination. Et væld af forbedringer blev desuden anlagt, som buggystier og driving range.

Klubhuset hos Real Golf de Bendinat, tilbyder fantastiske rammer med udsigt over havnepromenaderne og de mange lystyachts, der er med til at gøre hele området så eksklusivt.

Populært lige nu

Forår i maj måned på Mallorca, Spanien. En bugt omgivet af smuk uspoleret natur.

Mallorca i maj

Mallorca i maj Billede: Muzykalne Podróże/Unsplash Inspiration og idéer til rejsen til Mallorca i maj måned Maj måned på Mallorca er starten på sommeren. Hotellerne

Læs mere »
Gruppe cykelryttere kører Mallorca 312 cykelløb på øen Mallorca i april.

Mallorca 312

Mallorca 312 er Europas største og hårdeste endagscykelløb, der finder sted i slutningen af april, hvor 8.000 cykelryttere tager udfordringen op.

Læs mere »
Yachts i Palma havn i april måned, på øen Mallorca i Spanien.

Mallorca i april

Mallorca i april Inspiration og idéer til rejsen til Mallorca i april måned Mallorca i april måned markerer åbningen af strand- og badebyerne på kysterne,

Læs mere »

Flere golfbaner i nærheden af Bendinat