Søg
Close this search box.

Santuari de Cura

Santuari de Cura kloster på toppen af bjerget Randa, på øen Mallorca i Spanien.

Oplev ét af Mallorcas mest hellige fristeder, Santuari de Cura, på toppen af bjerget Randa. Her venter en rig oplevelse af historie, natur og god mad

Santuari de Bonany

Santuari de Bonany er et tidligere kloster og kirke, beliggende på en bjergtop mellem Petra og Vilafranca, hvorfra du kan nyde en magisk panoramaudsigt.

Moli d’en Xina

Gammel flot mølle Moli d'en Xina, i byen Algaida på øen Mallorca.

Molí d’en Xina er én af Mallorcas flotteste stadig stående gamle vindmøller. Moli d’en Xina i Algaida bruges ofte til kunstudstillinger, og er altid et kig værd.

Els Calderers

Finca els Calderers, gammel herregård lavet om til etnologisk museum, i Sant Joan, Mallorca.

Els Calderers er en historisk gammel herregård beliggende i hjertet af Mallorca. I dag fungerer els Calderers som etnologisk museum, hvor du kan få godt indblik i livet på Mallorca i gamle dage.

Possessió de Meià

Possessió de Meià Possessió de Meià spiller en central rolle i områdets historie, så foruden at være smuk og seværdig, har den betydning for mange lokale. Allerede tilbage i det 13. århundrede, findes der skrifter om herregården Meià i både Montuïri og Sant Joan området. Historien fortæller, at ejeren af Possessió de Meià, var alvorligt […]

Santuari de la Mare de Déu de Consolació

Gammelt kloster, Santuari de la Mare de Déu de Consolació, på en bakketop ved Sant Joan på Mallorca.

Santuari de Mare de Deu de Consolació er et gammelt kloster bygget op omkring et kapel fra den kriste erobring af Mallorca, ca. 1232. Herfra kan du nyde enestående udsigt over sletterne omkring Sant Joan.

Església parroquial de Joan Baptista

Facade på den katolske sognekirke i landsbyen Sant Joan på Mallorca.

Església parroquial de Joan Baptista Den mægtige sognekirke i Sant Joan Første dokumentation om en kirke i Sant Joan, stammer tilbage fra år 1249 under navnet, ‘Sant Joan de Sineu’, som skulle ligge hvor det nuværende kloster, ‘Santuari de Consolació’ ligger. Grundet byens voksende befolkning samt beliggenheden på toppen af en bakke, besluttede biskop Ponç […]

Ca ses Monges

Facade på gotisk kapel tilhørende det lille nonnekloster Ca ses Monges i landsbyen Vilafranca de Bonany på øen Mallorca.

Lignende oplevelser på Mallorca Ca ses Monges (Nonnernes Hus) Det lille nonnekloster, Ca ses Monges, er en af Vilafrancas små seværdigheder, hvor historien er det mest interessante Nonneordenen, ‘Søstrene af Velgørenhed’, kom til Vilafranca de Bonany, tilbage i 1895 og etablerede sig i en ejendom ejet af borgmesteren. I 1890 flyttede de ind i det […]

Església parroquial de Santa Bàrbara

Kirketårnet på sognekirken i Vilafranca de Bonany på Mallorca.

Oplev sognekirken i Vilafranca de Bonany, med sin barokke hovedindgang og smukke skulptur af Kristus, der overser hele byen fra sin position på taget.