Søg
Close this search box.

Ses Voltes

Ses Voltes udsillingsrum i Palma by, Mallorca.

Museu Ses Voltes er et offentligt og kulturelt rum, der bruges til forskellige midlertidige udstillinger og kulturelle events.

Ses Voltes var en del af den gamle by der omsluttede Palma de Mallorca og blev bygget af militæringeniøren, Manuel Santander, i årene mellem 1771 og 1801. Bygningerne rundt om den lille gård blev brugt som barakker til soldater, du kan se kanonhullerne i væggene.

Ses Voltes har siden 1985 tilhørt Palma de Mallorcas kommune og den priviligerede placering for foden af den smukke Sa Seu katedral, gør Museu Ses Voltes til et evigt travlt og befolket sted.

Populært lige nu

Forår i maj måned på Mallorca, Spanien. En bugt omgivet af smuk uspoleret natur.

Mallorca i maj

Mallorca i maj Billede: Muzykalne Podróże/Unsplash Inspiration og idéer til rejsen til Mallorca i maj måned Maj måned på Mallorca er starten på sommeren. Hotellerne

Læs mere »
Gruppe cykelryttere kører Mallorca 312 cykelløb på øen Mallorca i april.

Mallorca 312

Mallorca 312 er Europas største og hårdeste endagscykelløb, der finder sted i slutningen af april, hvor 8.000 cykelryttere tager udfordringen op.

Læs mere »
Yachts i Palma havn i april måned, på øen Mallorca i Spanien.

Mallorca i april

Mallorca i april Inspiration og idéer til rejsen til Mallorca i april måned Mallorca i april måned markerer åbningen af strand- og badebyerne på kysterne,

Læs mere »

Flere udstillinger du skal opleve på Mallorca