Coll Bardolet kunstmuseum

Fundación Cultural de Coll Bardolet er et mesuem dedikeret til at bevare, udstille samt oplyse om den catalanske mesterkunstner Josep Coll Bardolet.

Josep Coll Bardolet (1912-2007), bosatte sig i Valldemossa i 1944 og baserede store dele af sine værker på Mallorcas smukke attributter, som han, som så mange andre havde forelsket sig i.

Fundación Cultural de Coll Bardolet holder til i en 3 etagers bygning, renoveret i 2005, finansieret af de baleariske regering. På førsteetagen vises en permanent udstilling af Bardolets værker, hvor du virkelig ser hans fascination af Mallorca i værkerne. Han var særligt kendt for sine landskabsportrætter, men også blomstersymfonier og særligt hans gengivelser af traditionelle mallorcinske folkedansere.

Øverste etage bruges til skiftende udstillinger af diverse kunstnere og i stueetagen, vil alle foredrag, konferencer og kulturelle arrangementer afholdes.

Find vej til Coll Bardolet galleriet

Valldemossa

Valldemossa hører til blandt nogle af de smukkeste og mest charmerende områder i Tramuntana-regionen på Mallorca. Området byder på en skøn pakke af sanselig natur, en rig kulturarv samt et levende byliv, alle med masser tilbud. Valldemossa er nok bedst kendt for det enorme karteuserkloster hvor bla. komponist Frederik Chopin boede i vinteren 1838/39, men har også en lang række andre spændende seværdigheder, bla. Miramar-klosteret, Sant Bartomeu kirken og den idylleriske lille ermitage Santíssima Trinitat. Naturen omkring Valldemossa er oplagt til både vandring og cykling, tilmed badning ved Port de Valldemossa. Her er rigeligt med vandreruter og velholdte asfaltveje der snoer sig rundt mellem dale og bjergtoppe i det frodige smukke bjerglandskab.

Besøg Valldemossa

Flere dejlige steder i Tramuntana

Mallorcas Tramuntana-bjerge er fyldt med noget af verdens bedste og smukkeste natur, hvorfor bla. UNESCO har fredet bjergkæden som en del af verdensnaturarven. Der er masser af skønne område og charmerende bjerglandsbyer at besøge på din tur gennem bjergene, flere af dem har såmænd også været direkte inspirationskilde til kendte kunstværker.

Læs mere om Tramuntana her
©2021 Mallorca Oplevelser | Rejse til Mallorca, hotel på Mallorca, guides til destinationer, inspiration til seværdigheder, aktiviteter, markeder sport og oplevelser

Log in with your credentials

Forgot your details?