Fundación Cultural de Coll Bardolet

Fundación Cultural de Coll Bardolet er et mesuem dedikeret til at bevare, udstille samt oplyse om den catalanske mesterkunstner Josep Coll Bardolet.

Josep Coll Bardolet (1912-2007), bosatte sig i Valldemossa i 1944 og baserede store dele af sine værker på Mallorcas smukke attributter, som han, som så mange andre havde forelsket sig i.

Fundación Cultural de Coll Bardolet holder til i en 3 etagers bygning, renoveret i 2005, finansieret af de baleariske regering. På førsteetagen vises en permanent udstilling af Bardolets værker, hvor du virkelig ser hans fascination af Mallorca i værkerne. Han var særligt kendt for sine landskabsportrætter, men også blomstersymfonier og særligt hans gengivelser af traditionelle mallorcinske folkedansere.

Øverste etage bruges til skiftende udstillinger af diverse kunstnere og i stueetagen, vil alle foredrag, konferencer og kulturelle arrangementer afholdes.

0 Comments

Skriv en hilsen eller råd

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*

©2019 Mallorca Oplevelser | Rejse til Mallorca, hotel på Mallorca, guides til destinationer, inspiration til seværdigheder, aktiviteter, markeder sport og oplevelser

Vis
Skjul

Log in with your credentials

Forgot your details?