Església Vella

esglesia vella er den gamle kirke i caimari
Om

Església Vella de Caimari, er den gamle kirke i landsbyen Caimari, på grænsen til bjergene på Mallorca. Ordet Vella betyder faktisk “gammel”, så et er ment helt bogstavelig talt.

Den gamle kirke i byen ligger lidt mere gemt i de små gader. Den blev bygget i midten af det 18. århundrede grundet mangel på et egentligt kapel og kirke i Caimari.
Kirken ophørte med at blive brugt til kirkelige tjenester omkring år 1891, da den nye kirke var endeligt færdigbygget.

I dag benyttes bygningen primært som center for kulturelle aktiviteter og før det, fungerede den også som biograf.

Hvor

Caimari

Caimari er en søvnig lille flække beliggende direkte for fødderne af Tramuntana, mellem olivenlunde og skovbeklædte bjergskråninger. Caimari er kendt som den største og bedste produktion af olivenolie på hele Mallorca, hvorfor det også er netop her at øens årlige olivenfestival afholdes. Gå på opdagelse i den lille by og find seværdigheder som landsbykirken, det etnologiske udendørs museum, den gamle pilgrimssti til det berømte Lluc kloster samt de UNESCO beskyttede stenterrasser på skråningerne. Caimari er godt beliggende tæt på andre landsbyer, masser af naturskønne områder samt den større by Inca.

Caimari ophold, seværdigheder, aktiviteter og begivenheder

Flere seværdigheder omkring Caimari

Opdag Raiguer-regionen på Mallorca

Raiguer er en region der løber fra Santa Maria del Cami i syd til Alcúdia og Aucanada-odden i nord. Raiguer byder på nogle af de mest nuancerede landskaber på øen, da den har bjerge omkring Alaró, Binibona, Lloseta og Caimari, kyster ved Alcúdia og Aucanada og endelig idylleriske rurale landområder omkring Santa Maria del Cami, sa Pobla, Moscari, Biniamar og Consell. Der er masser at opleve i Raiguer, masser af aktiviteter der kan nydes og en god blanding af både autenticitet og turisme.

Flere

Flere gamle kapeller og helligdomme

0 Comments

Leave a reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Alle rettigheder forbeholdes ©2023 Mallorca Oplevelser - Danmarks største guide til Mallorca

Log in with your credentials

Forgot your details?