Søg
Close this search box.

Església Parroquial de la Immaculada Concepció

Kirken i Caimari landsby på Mallorca, Esglesia de Immaculada Consepcio, med facade ud til byens torv.

Kirken i Caimari er dedikeret til den ubesmittede undfangelse (Immaculada Concepció)

Sognekirken i Caimari, bedre kendt i folkemunde som ‘Den Nye Kirke’, står foran Plaça Major og repræsenterer en af områdets vigtigste byggerier af arkitektonisk kulturarv.

Sognekirken blev bygget fra årene 1877 – 1891 og er kendetegnet ved sin enkelthed, stringente linier samt finesser af neoklassicistisk stil.

Alteret i kirken er dedikeret til Jomfru Maria – Caimaris skytsengel – mens første kapel til højre for hovedindgangen er dedikeret til Madonnaen af Lluc, som du kan opleve på Lluc klostret.

Før 1877, hvor man påbegyndte opbygningen af kirken, lå her et mindre kloster eller tempel, som var hjem for franciskanske nonner. Tydeligvis er den enkelte byggestilart bibevaret i tilblivelsen af den nye kirke.

Populært lige nu

Forår i maj måned på Mallorca, Spanien. En bugt omgivet af smuk uspoleret natur.

Mallorca i maj

Mallorca i maj Billede: Muzykalne Podróże/Unsplash Inspiration og idéer til rejsen til Mallorca i maj måned Maj måned på Mallorca er starten på sommeren. Hotellerne

Læs mere »
Gruppe cykelryttere kører Mallorca 312 cykelløb på øen Mallorca i april.

Mallorca 312

Mallorca 312 er Europas største og hårdeste endagscykelløb, der finder sted i slutningen af april, hvor 8.000 cykelryttere tager udfordringen op.

Læs mere »
Yachts i Palma havn i april måned, på øen Mallorca i Spanien.

Mallorca i april

Mallorca i april Inspiration og idéer til rejsen til Mallorca i april måned Mallorca i april måned markerer åbningen af strand- og badebyerne på kysterne,

Læs mere »

Kategorier

Flere kirker du skal besøge på Mallorca