Església Parroquial de la Immaculada Concepció

immaculada concepcio kirke i caimari på mallorca
Om

Kirken i Caimari er dedikeret til den ubesmittede undfangelse (Immaculada Concepció)

Sognekirken i Caimari, bedre kendt i folkemunde som ‘Den Nye Kirke’, står foran Plaça Major og repræsenterer en af områdets vigtigste byggerier af arkitektonisk kulturarv.

Sognekirken blev bygget fra årene 1877 – 1891 og er kendetegnet ved sin enkelthed, stringente linier samt finesser af neoklassicistisk stil.

Alteret i kirken er dedikeret til Jomfru Maria – Caimaris skytsengel – mens første kapel til højre for hovedindgangen er dedikeret til Madonnaen af Lluc, som du kan opleve på Lluc klostret.

Før 1877, hvor man påbegyndte opbygningen af kirken, lå her et mindre kloster eller tempel, som var hjem for franciskanske nonner. Tydeligvis er den enkelte byggestilart bibevaret i tilblivelsen af den nye kirke.

Hvor

Caimari

Caimari er en søvnig lille flække beliggende direkte for fødderne af Tramuntana, mellem olivenlunde og skovbeklædte bjergskråninger. Caimari er kendt som den største og bedste produktion af olivenolie på hele Mallorca, hvorfor det også er netop her at øens årlige olivenfestival afholdes. Gå på opdagelse i den lille by og find seværdigheder som landsbykirken, det etnologiske udendørs museum, den gamle pilgrimssti til det berømte Lluc kloster samt de UNESCO beskyttede stenterrasser på skråningerne. Caimari er godt beliggende tæt på andre landsbyer, masser af naturskønne områder samt den større by Inca.

Caimari ophold, seværdigheder, aktiviteter og begivenheder

Flere seværdigheder omkring Caimari

Opdag Raiguer-regionen på Mallorca

Raiguer er en region der løber fra Santa Maria del Cami i syd til Alcúdia og Aucanada-odden i nord. Raiguer byder på nogle af de mest nuancerede landskaber på øen, da den har bjerge omkring Alaró, Binibona, Lloseta og Caimari, kyster ved Alcúdia og Aucanada og endelig idylleriske rurale landområder omkring Santa Maria del Cami, sa Pobla, Moscari, Biniamar og Consell. Der er masser at opleve i Raiguer, masser af aktiviteter der kan nydes og en god blanding af både autenticitet og turisme.

Flere

Flere kirker du skal se på Mallorca

0 Comments

Leave a reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Alle rettigheder forbeholdes ©2023 Mallorca Oplevelser - Danmarks største guide til Mallorca

Log in with your credentials

Forgot your details?