Søg
Close this search box.

Església Parroquial de la Natividad de Nuestra Señora

Facade med rosette og tårn på kirken i landsbyen Costitx på Mallorca.

Sognekirken i Costitx

Kirken i den lille landsby, Costitx, er en seværdighed du kan tage med under rejsen gennem Mallorcas rurale landdistrikter. Kirken kan nydes såvel udefra som indvendig.

I 1236, lagde Arnau de Santacília de første sten i arbejdet på en kirke i Costitx, som efter blot to år måtte sættes ud af drift, grundet sognets forflyttelse til nabobyen, Sencelles.

Efter man i 1695 var nået enighed om Costitx kirkes virke, påbegyndte man genopbyggelsen af kirken i byen. Den nuværende kirkekonstruktion stod således færdiggjort i 1772, mens den berømte billedhugger Bartomeu Picornell, udarbejdede den store altertavle mellem 1775 – 1779.

Vær sikker på at få set præstegården på bagsiden af sognekirken, med dens imponerende barokmalerier af Jomfru Maria.

Populært lige nu

Forår i maj måned på Mallorca, Spanien. En bugt omgivet af smuk uspoleret natur.

Mallorca i maj

Mallorca i maj Billede: Muzykalne Podróże/Unsplash Inspiration og idéer til rejsen til Mallorca i maj måned Maj måned på Mallorca er starten på sommeren. Hotellerne

Læs mere »
Gruppe cykelryttere kører Mallorca 312 cykelløb på øen Mallorca i april.

Mallorca 312

Mallorca 312 er Europas største og hårdeste endagscykelløb, der finder sted i slutningen af april, hvor 8.000 cykelryttere tager udfordringen op.

Læs mere »
Yachts i Palma havn i april måned, på øen Mallorca i Spanien.

Mallorca i april

Mallorca i april Inspiration og idéer til rejsen til Mallorca i april måned Mallorca i april måned markerer åbningen af strand- og badebyerne på kysterne,

Læs mere »

Flere interessante kirker du skal opleve på Mallorca