Església Parroquial de la Natividad de Nuestra Señora

sognekirke i costitx mallorca
Om

Sognekirken i Costitx

Kirken i den lille landsby, Costitx, er en seværdighed du kan tage med under rejsen gennem Mallorcas rurale landdistrikter. Kirken kan nydes såvel udefra som indvendig.

I 1236, lagde Arnau de Santacília de første sten i arbejdet på en kirke i Costitx, som efter blot to år måtte sættes ud af drift, grundet sognets forflyttelse til nabobyen, Sencelles.

Efter man i 1695 var nået enighed om Costitx kirkes virke, påbegyndte man genopbyggelsen af kirken i byen. Den nuværende kirkekonstruktion stod således færdiggjort i 1772, mens den berømte billedhugger Bartomeu Picornell, udarbejdede den store altertavle mellem 1775 – 1779.

Vær sikker på at få set præstegården på bagsiden af sognekirken, med dens imponerende barokmalerier af Jomfru Maria.

Hvor

Costitx

Costitx er en søvnig lille flække på den mallorcinske hede, hvor fred og idyl hersker. Costitx har alligevel meget at byde på; skønne arealer til cykling og vandring, seværdigheder og skønne steder at bo. Costitx er værd at gå på opdagelse i, her er en håndfuld spændende seværdigheder, bla. det forhistoriske Son Corró tempel, sognekirken samt Mallorcas eget planetarium. Hvad angår ophold i Costitx kan du glæde dig til enten at leje en smuk og luksuriøs villa, eller lade dig indkvartere på områdets agroturismo hvor du mærker mallorcinernes varme gæstfrihed og nærvær.

Costitx guide til seværdigheder, begivenheder og ophold

Flere seværdigheder omkring Costitx

Pla de Mallorca

Pla de Mallorca er den region hvor du finder de mest rurale og landlige omgivelser på øen, og ofte kendt som ‘det indre Mallorca’. Pla de Mallorca er den mindst turistede region, her er det landbrugssamfund og traditioner der dominerer livet. Men det er ikke ens betydning med at du ikke skal besøge områder, tværtimod. De mange rolige landeveje gør regionen til et paradis for cyklister, byerne har et utal af historier at fortælle, de mange begivenheder og markeder, de autentiske lokale restauranter og barer, og så er der selvfølgelig de lokale indbyggere der simpelthen elsker når turister kommer forbi og kigger på deres by.

Udforsk es Pla regionen her

Flere

Flere kirker på Mallorca

0 Comments

Leave a reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Alle rettigheder forbeholdes ©2023 Mallorca Oplevelser - Danmarks største guide til Mallorca

Log in with your credentials

Forgot your details?