Casa d’Arnau de Santacília

casa de arnau de santacilla i costitx mallorca
Om

Casa d’Arnau de Santacília er grundstenen i Costitx

Casa d’Arnau de Santacília er en lille seværdighed i Costitx for dig, der elsker mallorcinsk arkitektur.

Casa d’Arnau de Santacília er grundstenen i landferie-byen Costitx, dette var nemlig hovedhuset af den gamle arabiske gård, som Costitx er bygget op om.

I samme hus boede også bysønnen, Arnau de Santacília, hvorfor gaden er opkaldt efter ham. Huset ligger i nr. 23 og du kan let genkende dets facade med to grønne døre og den pyntende fod dekoreret med et morbærtræ imellem dem.

Arnau de Santacílla var manden der tog initiativ til konstruktionen af den store sognekirke i hjertet af byen, hvorfor han skrev sig ind i historiebøgerne som én af de vigtigste skikkelser i Costitx’ historie.

Hvor

Costitx

Costitx er en søvnig lille flække på den mallorcinske hede, hvor fred og idyl hersker. Costitx har alligevel meget at byde på; skønne arealer til cykling og vandring, seværdigheder og skønne steder at bo. Costitx er værd at gå på opdagelse i, her er en håndfuld spændende seværdigheder, bla. det forhistoriske Son Corró tempel, sognekirken samt Mallorcas eget planetarium. Hvad angår ophold i Costitx kan du glæde dig til enten at leje en smuk og luksuriøs villa, eller lade dig indkvartere på områdets agroturismo hvor du mærker mallorcinernes varme gæstfrihed og nærvær.

Costitx guide til seværdigheder, begivenheder og ophold

Flere seværdigheder omkring Costitx

Pla de Mallorca

Pla de Mallorca er den region hvor du finder de mest rurale og landlige omgivelser på øen, og ofte kendt som ‘det indre Mallorca’. Pla de Mallorca er den mindst turistede region, her er det landbrugssamfund og traditioner der dominerer livet. Men det er ikke ens betydning med at du ikke skal besøge områder, tværtimod. De mange rolige landeveje gør regionen til et paradis for cyklister, byerne har et utal af historier at fortælle, de mange begivenheder og markeder, de autentiske lokale restauranter og barer, og så er der selvfølgelig de lokale indbyggere der simpelthen elsker når turister kommer forbi og kigger på deres by.

Udforsk es Pla regionen her

Flere

Flere historiske bygninger på Mallorca

0 Comments

Leave a reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Alle rettigheder forbeholdes ©2022 Mallorca Oplevelser - Danmarks største guide til Mallorca

Log in with your credentials

Forgot your details?