Søg
Close this search box.

Casa d’Arnau de Santacília

casa-arnau-santisilla-costitx-mallorca

Casa d’Arnau de Santacília er grundstenen i Costitx

Casa d’Arnau de Santacília er en lille seværdighed i Costitx for dig, der elsker mallorcinsk arkitektur.

Casa d’Arnau de Santacília er grundstenen i landferie-byen Costitx, dette var nemlig hovedhuset af den gamle arabiske gård, som Costitx er bygget op om.

I samme hus boede også bysønnen, Arnau de Santacília, hvorfor gaden er opkaldt efter ham. Huset ligger i nr. 23 og du kan let genkende dets facade med to grønne døre og den pyntende fod dekoreret med et morbærtræ imellem dem.

Arnau de Santacílla var manden der tog initiativ til konstruktionen af den store sognekirke i hjertet af byen, hvorfor han skrev sig ind i historiebøgerne som én af de vigtigste skikkelser i Costitx’ historie.

Populært lige nu

Forår i maj måned på Mallorca, Spanien. En bugt omgivet af smuk uspoleret natur.

Mallorca i maj

Mallorca i maj Billede: Muzykalne Podróże/Unsplash Inspiration og idéer til rejsen til Mallorca i maj måned Maj måned på Mallorca er starten på sommeren. Hotellerne

Læs mere »
Gruppe cykelryttere kører Mallorca 312 cykelløb på øen Mallorca i april.

Mallorca 312

Mallorca 312 er Europas største og hårdeste endagscykelløb, der finder sted i slutningen af april, hvor 8.000 cykelryttere tager udfordringen op.

Læs mere »
Yachts i Palma havn i april måned, på øen Mallorca i Spanien.

Mallorca i april

Mallorca i april Inspiration og idéer til rejsen til Mallorca i april måned Mallorca i april måned markerer åbningen af strand- og badebyerne på kysterne,

Læs mere »

Flere interessante bygninger du skal opleve på Mallorca