Església Nostra Senyora de Robines

santa maria de robines kirke i binissalem mallorca
Om

Església Nostra Senyora de Robines

Den usædvanlige kirke i centrum af Binissalem, er bygget på en tidligere kirke tilbage fra det 15. århundrede, som blev bygget umiddelbart efter erobringen i 1229. Den nye kirke stod færdigbygget i 1908 i sin nuværende neogotiske stil, med det høje tynde spir, tilføjet til kirken i 1909, som er meget usædvanligt for mallorcinske kirker.

Foran kirken står statuer placeret, hvilke symboliserer byens hovedindustri, nemlig vinen. Det er også foran kirken her, på den store plads, at mange markeder og festligheder i byen afholdes.

Hvor

Binissalem

Binissalem er et af Mallorcas førende vindistrikter, hvilket tydeligt ses når Mallorcas største årlige vin-festival afholdes i september måned i den hyggelige by. Binissalem byder på en masse gode spisesteder, hvor du får mulighed for at smage og mærke kvaliteten af det mallorcinske køkken, desuden de lokale vine. Byen byder da også på en lille håndfuld seværdigheder, bla. den flotte Santa Maria de Robines kirke. De fleste overnatningstilbud i Binissalem består af ferieboliger der ligger spredt i landskabet omkring byen, samt enkelte finca hoteller og agroturismos.

Binissalem aktiviteter og overnatning

Flere seværdigheder omkring Alaró

Opdag Raiguer-regionen på Mallorca

Raiguer er en region der løber fra Santa Maria del Cami i syd til Alcúdia og Aucanada-odden i nord. Raiguer byder på nogle af de mest nuancerede landskaber på øen, da den har bjerge omkring Alaró, Binibona, Lloseta og Caimari, kyster ved Alcúdia og Aucanada og endelig idylleriske rurale landområder omkring Santa Maria del Cami, sa Pobla, Moscari, Biniamar og Consell. Der er masser at opleve i Raiguer, masser af aktiviteter der kan nydes og en god blanding af både autenticitet og turisme.

Flere

Flere smukke kirker på Mallorca

0 Comments

Leave a reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Alle rettigheder forbeholdes ©2023 Mallorca Oplevelser - Danmarks største guide til Mallorca

Log in with your credentials

Forgot your details?