Besøg Petras lille kulturhus og udstillingshal i det gamle hospital

Casa de la vila i Petra på Mallorca udstilling

Casa de la Vila er Petras lille udstillingshal og kulturhus

Rejsen rundt i gaderne i landferiebyerne på Mallorca, byder på en rig kulturarv og en masse historier om de enkelte byers og samfunds udvikling gennem tiderne.

Petra er en lille og meget rolig landsby i Mallorcas Es Pla region, hvor traditionelle landsby-dyder og familie fylder meget.

Casa de la Vila er beliggende på Carrer de Hospital og var gennem det 15. og 16. århundrede, hele distriktets eller regionens hospital, deraf også navnet på gaden.

Casa de la Vila fortsatte som hospital frem til slutningen af det 18. århundrede, hvorefter bygningen i 1837, blev omdannet til Petras rådhus og et klokketårn blev tilføjet som symbol.

I hallen ses en række forskellige illustrationer og malerier af ‘Petras børn’, heriblandt et maleri af den berømte missionær, fader Junípero Serra – maleriet stammer sandsynligvis fra slutningen af 1800 tallet og er meget lig det, der tilbedes i sognekirken Església de Sant Pere.

Mere om Petra

Petra lokal rejseguide og ferie

Santuari de Bonany-klostret på bjerget

Sant Bernadi-klostret 

Sognekirken Sant Pere

Præsteboligen, Sa Rectoria

0 kommentarer

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*

©2021 Mallorca Oplevelser | Rejse til Mallorca, hotel på Mallorca, guides til destinationer, inspiration til seværdigheder, aktiviteter, markeder sport og oplevelser

Log in with your credentials

Forgot your details?