Søg
Close this search box.

Casa de la Vila de Petra

Casa de la Vila, et kulturhus i en gade i byen Petra på Mallorca.

Besøg Petras lille kulturhus og udstillingshal i det gamle hospital

Rejsen rundt i gaderne i landferiebyerne på Mallorca, byder på en rig kulturarv og en masse historier om de enkelte byers og samfunds udvikling gennem tiderne.

Petra er en lille og meget rolig landsby i Mallorcas Es Pla region, hvor traditionelle landsby-dyder og familie fylder meget.

Casa de la Vila er beliggende på Carrer de Hospital og var gennem det 15. og 16. århundrede, hele distriktets eller regionens hospital, deraf også navnet på gaden.

Casa de la Vila fortsatte som hospital frem til slutningen af det 18. århundrede, hvorefter bygningen i 1837, blev omdannet til Petras rådhus og et klokketårn blev tilføjet som symbol.

I hallen ses en række forskellige illustrationer og malerier af ‘Petras børn’, heriblandt et maleri af den berømte missionær, fader Junípero Serra – maleriet stammer sandsynligvis fra slutningen af 1800 tallet og er meget lig det, der tilbedes i sognekirken Església de Sant Pere.

Populært lige nu

Forår i maj måned på Mallorca, Spanien. En bugt omgivet af smuk uspoleret natur.

Mallorca i maj

Mallorca i maj Billede: Muzykalne Podróże/Unsplash Inspiration og idéer til rejsen til Mallorca i maj måned Maj måned på Mallorca er starten på sommeren. Hotellerne

Læs mere »
Gruppe cykelryttere kører Mallorca 312 cykelløb på øen Mallorca i april.

Mallorca 312

Mallorca 312 er Europas største og hårdeste endagscykelløb, der finder sted i slutningen af april, hvor 8.000 cykelryttere tager udfordringen op.

Læs mere »
Yachts i Palma havn i april måned, på øen Mallorca i Spanien.

Mallorca i april

Mallorca i april Inspiration og idéer til rejsen til Mallorca i april måned Mallorca i april måned markerer åbningen af strand- og badebyerne på kysterne,

Læs mere »

Flere interessante bygninger på Mallorca