Pueblo Espanyol – Den spanske by i Palma

Pueblo Espanyol den spanske by i Palma Mallorca er en udstilling af de flotteste bygningsværker i Spanien
Foto: Passion for Palma

Oplev det bedste fra den spanske arkitektur i Pueblo Espanoyl

Pueblo Espanyol er et open-air museum på mere end 6.300 m², beliggende i Palmas vestlige side, i distriktet Son Espanyolet.

Pueblo Espanyol blev åbnet allerede i 1960’erne, som en hæder til spansk arkitektur. Projektet blev gennemført af arkitekten, Fernando Chueca Golia, som virkelig har formået at frembringe de mest karakteristiske elementer af spansk arkitektur.

Nyd en skøn spadsertur ned gennem Pueblo Espanyols stræder, hvor I kan betragte de mange utrolige rekonstruktioner af stilfulde bygningsværker, alle repræsentanter for dele af de kulturer som Spanien er bygget af.

Oplev f.eks. Alhambra-borgen fra Granada, San Felix-kirken fra Zaragoza eller den historiske Plaza de Santa Maria fra Cáceres.

Pueblo Espanyol byder desuden indenfor til en række festlige aktiviteter året rundt, heriblandt markeder og julemarkeder, fejringer og kulturelle begivenheder.

0 kommentarer

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*

©2021 Mallorca Oplevelser | Rejse til Mallorca, hotel på Mallorca, guides til destinationer, inspiration til seværdigheder, aktiviteter, markeder sport og oplevelser

Log in with your credentials

Forgot your details?