Søg
Close this search box.

Pueblo Espanyol – Den spanske by i Palma

Udstilling af spansk arkitektur i mini-landsbyen Pueblo Espanyol, i Palma city på Mallorca.

Oplev det bedste fra den spanske arkitektur i Pueblo Espanoyl

Pueblo Espanyol er et open-air museum på mere end 6.300 m², beliggende i Palmas vestlige ende, i distriktet Son Espanyolet.

Pueblo Espanyol blev åbnet allerede i 1960’erne, som en hæder til spansk arkitektur. Projektet blev gennemført af arkitekten, Fernando Chueca Golia, som virkelig har formået at frembringe de mest karakteristiske elementer af spansk arkitektur.

Nyd en skøn spadsertur ned gennem Pueblo Espanyols stræder, hvor I kan betragte de mange utrolige rekonstruktioner af stilfulde bygningsværker, alle repræsentanter for dele af de kulturer som Spanien er bygget af.

Oplev f.eks. Alhambra-borgen fra Granada, San Felix-kirken fra Zaragoza eller den historiske Plaza de Santa Maria fra Cáceres.

Pueblo Espanyol byder desuden indenfor til en række festlige aktiviteter året rundt, heriblandt markeder og julemarkeder, fejringer og kulturelle begivenheder.

Adresse og kontaktinfo

Mandag 9:30 - 17:30
Tirsdag 9:30 - 17:30
Onsdag 9:30 - 17:30
Torsdag 9:30 - 17:30
Fredag 13:00 - 17:30
Lørdag 12:00 - 23:00
Søndag 12:00 - 23:00

Populært lige nu

Forår i maj måned på Mallorca, Spanien. En bugt omgivet af smuk uspoleret natur.

Mallorca i maj

Mallorca i maj Billede: Muzykalne Podróże/Unsplash Inspiration og idéer til rejsen til Mallorca i maj måned Maj måned på Mallorca er starten på sommeren. Hotellerne

Læs mere »
Gruppe cykelryttere kører Mallorca 312 cykelløb på øen Mallorca i april.

Mallorca 312

Mallorca 312 er Europas største og hårdeste endagscykelløb, der finder sted i slutningen af april, hvor 8.000 cykelryttere tager udfordringen op.

Læs mere »
Yachts i Palma havn i april måned, på øen Mallorca i Spanien.

Mallorca i april

Mallorca i april Inspiration og idéer til rejsen til Mallorca i april måned Mallorca i april måned markerer åbningen af strand- og badebyerne på kysterne,

Læs mere »

Flere interessante udstillinger du skal opleve på Mallorca