ArtArtà

Om

ArtArtà er et museum dedikeret til Artàs egen kulturarv, indenfor håndværk af forskellig art.

Første etage i ArtArtà, ligger rum til udstillingen Sa Rondaia, en pudseløjerlig samling af figurer, fra ‘rondalles Mallorquines’ – mallorcinske folkeeventyr. Skulpturerne her er skabt af den lokale kunstner, Pere Artanense Pujol (1934-2001).
Folkeeventyrene er set første gang på tryk i 1880, skrevet af forfatteren Antoni Maria Alcover, der udgav samlingen under pseudonymet George d’es Raco.

Udstillingen består af mere end 40 forskellige figurer, lavet af alt fra papmache, ler, harpiks til bronze. Med hans kreativitet, fantasi og talent, gav Pere Artanense Pujol liv til dæmoner, hekse, feer og mange af de andre figurer, der nu bor i ArtArtà.

Nederste etage giver udstillingsplads til et væld af andre lokale kunstnere, hvor det igen er håndværk der er i fokus.

Information:

ArtArtà
Carrer d’Antoni Blanes Joan, 19
07570 Artà
Tlf: +34 971 835 939
Mail: info@artarta.es

Åbningstider & entré

Mandag – fredag10:00- 19:00
Lørdag – søndag10:00- 15:00
Voksen4 €
Barn2 €
Hvor

Árta

Árta den største by og kommune på Mallorcas nordøstlige kappe, og byder på et væld af muligheder for aktiviteter og afslapning. Særligt er Arta elsket for naturparken, Llevant, der tiltrækker sig tusindvis af vandrere der kommer for at nyde den uspolerede sanselige natur og de mange fantastiske panorama udsigtspunkter over kysterne. Arta by er fyldt med små lokale butikker, barer og restauranter, der skaber en intim atmosfære omkring hovedgaden i hjertet af byen. Du kan også glæde dig til at få kameraet frem i Arta, her er masser af seværdigheder og enestående arkitektur at finde, f.eks. Sant Salvador kirken der kroner byen, den talaiotiske landsby og det regionale museum. Arta er desuden et fantastisk sted at booke et romantisk ophold på Mallorca, byen er hjemsted for op til flere dybt charmerende boutique hoteller der garanterer luksus og romantik ned til sidste detalje.

Arta hotel, seværdigheder, aktiviteter og marked

Flere seværdigheder omkring Arta

Opdag Llevant-regionen på Mallorca

Llevant regionen på Mallorca har sit navn efter Llevant bjergkæden og naturparken beliggende på øens nordøstlige kappe, nord for byen Arta. Regionen inkluderer populære rejsemål som Cala Bona, Cala Millor, Sa Coma, s’Illot, Cala Ratjada, Canyamel, Porto Cristo og Cales de Mallorca. Foruden disse er Llevant hjemsted for en række historiske byer som Arta og Manacor. Llevant byder på Mallorcas eneste via verde (grønne rute), smukke kyster med lækre strande, varierede landskaber af bjerge, landeveje og kuperet terræn, samt en masse charmerende landsbyer, som Sant Llorenc, Son Servera og Capdepera.

Flere

Flere museer og udstillinger på Mallorca

0 Comments

Leave a reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Alle rettigheder forbeholdes ©2023 Mallorca Oplevelser - Danmarks største guide til Mallorca

Log in with your credentials

Forgot your details?