Søg
Close this search box.

Restaurante Ben, Palmanova

Efter en dag på stranden, på opdagelse rundt om på øen, på shopping i Palma eller andre sjove ferieaktiviteter, skal I ud og finde en lækker restaurant at nyde aftensmaden på. Langs strandpromenaden i Palmanova finder I en lang række lækre restauranter og barer med masser leben og internationale menukort.

Restauranten ved strandpromenaden serverer mad fra et internationalt orienteret menukort, som tilfredsstillert både børn og voksne, altså menukort for hele familien til alle aldre.

Restaurante Ben åbner allerede fra tidlig morgenstund, så du kan nyde et lækkert morgenmåltid og en friskpresset appelsinjuice sammen med solopgangen over Palmanova bugten hvor små fiskekuttere ligger til. Morgensolen over Palmanova er noget særligt, med silhuetterne af fiskekutterne ude i bugten og den gul-orange sol der rejser sig og kaster et gyldent skær på sandet på stranden og over de mange hotelfacader, er det ligesom på en film at sidde og nyde den smukke udsigt.

På Restaurante Ben i Palmanova, er du garanteret en bred vifte af velsmagende retter, fra et internationalt køkken. Restaurante Ben ligger på strandpromenaden, Passeig Mar i Palmanova, der nyder direkte udsigt til stranden og bugten.
Restaurante Ben er en restaurant, der i gennemsnit modtager gode anmeldelser fra kunderne.

Services på Restaurante Ben i Palmanova

  • Måltider: Morgenmad, frokost, aftensmad
  • Køkkener: Internationalt, steakhouse, a la carte

 

Adresse:
Restaurante Ben
Passeig Mar 12
07181 Palmanova, Calvia
Tel. +34 971 683 203

Se Restaurante Ben Palmanova på kort


Vis stort kort

Mere rejseinspiration og destinationer

Palmanova hoteller og aktiviteter

Cala Major hoteller og aktiviteter

Palma seværdigheder og hoteller

Arenal aktiviteter og hoteller

Can Pastilla hoteller og aktiviteter

Magaluf hoteller og aktiviteter

Portals Nous aktiviteter og hoteller

Santa Ponca aktiviteter og hoteller