Rejse til Palma Nova (Palmanova) - Rejseguide + hoteltilbud

Palma Nova er naboby til Magaluf på Mallorcas sydvestlige kyststrækning og byder på en af de mere alsidige solferie destinationer på Mallorca.

Palma Nova er i modsætning til Magaluf, langt mere familievenlig, en god base på det sydlige Mallorca, hvorfra det er let at komme til alle oplevelserne på øen.

Palma Nova er et af de største steder på Mallorca der er udnyttet udelukkende for at skabe rammerne om den perfekte ferie på Mallorca, hvilket ikke gør det dårligere tvært imod giver det gode forudsætninger for en gennemført ferie på Mallorca.

Sommerferie i Palma Nova

Bedste hoteller og tilbud i Palma Nova

Hoteller og indkvartering i Palma Nova

Palma Nova har alt fra små ferielejligheder til store luksushoteller.

Hvad du skal være opmærksom på i Palma Nova er, at den sydlige ende af området grænser Magalluf, der er kendt som “Little Ibiza” pga. det meget livlige natteliv.

Der er fin mulighed for havudsigt på hotellerne i Palma Nova, flere af de nybyggede hoteller har enestående beliggenhed direkte til de tre brede strande i området.

palma nova bred sandstrand
Palma Nova byder poå hele 3 brede sandstrande
Palma Nova strand solnedgang
Smuk solnedgang over stranden i Palma Nova
livreddere brusere ved stranden palma nova
Strandene i Palma Nova har faciliteter som livreddere og brusere
palma nova bugt solopgang
Solopgang over Palma Novas bugt
Palma nova vejr
Det bliver godt vejr i Palma Nova
byliv palma nova
Palma Novas byliv lyser op om aftenen
palmanovas restauranter barer spisesteder
Palmanova har masser lækre restauranter, barer og spisesteder for enhver tunge, mange restauranter ligger ud til strandene med skøn udsigt
havudsigt balkon palmanova lejlighed hotel
Mange hoteller og lejligheder i Palmanova har havudsigt fra balkonen, så du rigtig kan nyde morgenmaden eller en forfriskning
sommerferie i palma nova paa mallorca
Glæd dig til solferie og sommerferie i PalmaNova

Billigste flyrejser til Palma Nova

Mallorca Oplevelser samarbejder med Flybillet.dk og Travellink.dk om at finde billigste flybilletter og rejser med fly til Palma Nova. Find billige afgange fra både København og Billund og spar mange hundrede kroner på pladser og bagage.

find de billigste fly til palma de mallorca her
Sammenlign flybilletter fra mere end 50 flyselskaber mellem København, Billund og Palma de Mallorca

Billig og sikker billeje i Palma Nova

Restauranter & mad i Palma Nova

Palma Nova er et udpræget charter-paradis, der tiltrækker turister fra store dele af Europa og Rusland. Derfor er de restauranter du finder i Palma Nova også indrettet derefter, hvilket betyder at alt kan findes. Dog vil hovedvægten af restauranterne byde på hamburgers, pizza og pommes frites som en del af menuen for at passe bedst muligt til de forskellige aldersgrupper.

Når det så er sagt, skal det også nævnes at Palma Nova området er stort, hvilket betyder, at der faktisk er mange restauranter der tilbyder retter fra både det franske, kinesiske, mexicanske og selvfølgelig det spanske køkken.

Strande i Palma Nova

Når du bestiller din ferie til Palma Nova, kan du se frem til nyanlagt strandområde, flotte hvidpudsede hoteller, masser af festlige beach-barer samt aktiviteter for hele familien.

Palma Nova er det perfekte feriested for både unge og ældre, de tre sammenhængende strande, Son Maties, Playa Palma Nova og Playa des Carregador, giver til sammen over 1 kilometer lang hvid blød sandstrand. Med en gennemsnitlig bredde på 60 meter, er der rig mulighed for både at slappe af, spille beachvolley eller bygge sandslotte.

Playa des Carregador, som ligger nordligst af de tre strande er den mest rolige, mens den sydligste Son Maties, der grænser mod Magalluf, ofte tiltrækker en del flere unge mennesker.
Sammen med andre strande i området, er Playa Palmanova blevet tildelt det europæiske Blå Flag og er den bedste strækning hvis du er til vandsport, dykning, kite-surfing eller paragliding, der er rigeligt plads.

Strandene er meget børnevenlige, der er flot klart vand og langt ud før vandet når navlen.

Aktiviteter i Palma Nova

Der venter masser sjov for vandhundene i Palma Nova. En ægte badeby har naturligvis både jetski, bananen, vandcykler, surfing og mange andre sjove forlystelser.

Palma Nova byder også på Mallorcas største forlystelsespark, det spøjse House of Katmandu. En hel forlystelsespark bygget som et hus på hovedet, med 3D og 5D biograf, interaktive forlystelser og rigeligt med underholdning til alle aldersgrupper i flere timer.

Desuden ligger Mallorcas største minigolfbane her også. I forlystelsesparken, Golf Fantasia, bevæger du dig rundt mellem vandfald og papegøjer i en stor tropisk skov, lyst op med lys i alle farver.

Seværdigheder & udflugtsmål nær Palma Nova

Som en forsad til middelhavets hovedstad, Palma de Mallorca, kåret som verdens bedste by i 2015, løber du bestemt ikke tør for seværdigheder.

Øen største og mest imponerende seværdigheder, venter blot 15 minutters buskørsel fra dig. Busserne kører hvert 20. minut i pendulfart mellem Palma Nova og Palma de Mallorca, hvor du kan hoppe af næsten lige foran den største seværdighed, katedralen i Palma, Sa Seu.

Indkøbsmuligheder & shopping i Palma Nova

Du finder stort set alt du har brug for på ferien i Palma Nova. Her er rigeligt med souvenirbutikker, materialister og lædervarer og supermarkeder. Palma Nova er kun 15 minutters kørsel fra Palma de Mallorca, hvor du rigtigt kommer på storbyshopping og finder alle de nyeste kollektioner fra Madrid og Barcelona, der lander her før det kommer op gennem Europa.

Bar & natteliv i Palma Nova

Samtlige hoteller i Palma Nova har bar og tilbyder flere gange ugentligt underholdning med live musik, tryllekunster, dansegrupper og andre optrædener.

Rundt i byen har du også et bredt udvalg af alt fra klubber og diskoteker, til pubs, karaokebarer og live musik.

Som sagt grænser Palma Nova og Magaluf op til hinanden, så hvis der er behov for virkelig at slå sig løs, er det her det sker.

Hvor ligger Palma Nova?

Palma Nova ligger i kommunen, Calvia, som også er hjemsted for andre populære solferie-destination som Magaluf, Santa Ponca og Peguera. Palma Nova nyder en skøn beliggenhed i den mest vestlige del af Palmabugten, med fantastisk adgang til offentlig transport og motorvej.

Billige hoteller Magaluf Mallorca

Palma fly hotel

Portals Nous hoteller

Santa Ponca rejse hotel

Peguera Hoteller
©2018 Mallorca Oplevelser | Rejse til Mallorca, billigste flybilletter til Palma, hotel på Mallorcas, destinationer, seværdigheder, aktiviteter, markeder sport og oplevelser

 

Webdesign af Acces Digital - Professionelle hjemmesider

Log in with your credentials

Forgot your details?