Søg
Close this search box.

Finca hotel Son Palou

Luksus hotel finca Son Palou i byen Orient i Tramuntana på Mallorca.

Luksus i hjertet af Serra de Tramuntana

Beliggende dybt i de smukke Tramuntanabjerge, finder du den luksuriøse Finca Son Palou! Finca Son Palou tilbyder perfekte rammer for dig, der søger såvel aktiviteter som luksuriøs afslapning.

Son Palou er kendt og elsket af sine gæster for fincaens eminente gourmetrestaurant. Her stræbes efter ‘det overraskende’ – ved at blande det traditionelle med det moderne, opnås smagen af det klassiske mallorcinske middelhavskøkken, kombineret med følelsen af high-end gourmet.

Cykling og vandring i de smukke Serra de Tramuntana, er Finca Son Palous ekspertområde. Personalet står altid klar til at hjælpe dig til de bedste oplevelser under dit ophold.

Nyd en afslappende massage efter en god dag med frisk luft og oplevelser. Om du har været fysisk aktiv eller ej, så skal ferie være forkælelse af såvel krop som sjæl.

Check ledige værelser

Populært lige nu

Forår i maj måned på Mallorca, Spanien. En bugt omgivet af smuk uspoleret natur.

Mallorca i maj

Mallorca i maj Billede: Muzykalne Podróże/Unsplash Inspiration og idéer til rejsen til Mallorca i maj måned Maj måned på Mallorca er starten på sommeren. Hotellerne

Læs mere »
Gruppe cykelryttere kører Mallorca 312 cykelløb på øen Mallorca i april.

Mallorca 312

Mallorca 312 er Europas største og hårdeste endagscykelløb, der finder sted i slutningen af april, hvor 8.000 cykelryttere tager udfordringen op.

Læs mere »
Yachts i Palma havn i april måned, på øen Mallorca i Spanien.

Mallorca i april

Mallorca i april Inspiration og idéer til rejsen til Mallorca i april måned Mallorca i april måned markerer åbningen af strand- og badebyerne på kysterne,

Læs mere »

Kategorier

Flere skønne steder i Serra de Tramuntana på Mallorca