Søg
Close this search box.

Blue Sea Hotel La Pinta er et top moderne designerhotel, beliggende centralt med havudsigt, i det populære stadigt voksende ferieområde, Cala Millor, på den bedste og største strandstrækning på Mallorcas østkyst.

Hotellet er udstyret med alle tænkelige faciliteter, så rammerne for en perfekt ferie er på plads. Særligt hvis du leder efter discount hotel med havudsigt!

Cala Millor er kendt og elsket for den lange, brede sandstrand, enorme udbud af aktiviteter samt det familievenlige miljø med plads til alle aldre.

Find værelser på Blue Sea Hotel La Pinta, Cala Millor

Blue Sea Hotel La Pinta byder velkommen til Cala Millor, på deres nye minimalistiske designhotel, i kort afstand fra den lækre hvide sandstrand der hører til området.

Fra Blue Sea Hotel La Pinta, har du let adgang til områdets mange aktivitetstilbud og kan på kort tid nå ud til nogle af Mallorcas mest ikoniske seværdigheder, som de enestående drypstenshuler, Cuevas del Drach, eller leje en bil og på en time nå middelhavets hovedstad, Palma de Mallorca.

Hotellet har alle tænkelige facilietetr du måtte ønske, for at skabe en ferie hvor du ikke skal tænke på noget som helst, men bare nyde dig selv og dine medrejsende!

Du bydes hjerteligt velkommen på Blue Sea Hotel La Pinta

Overnatning og aktiviteter i Cala Millor

Overnatning og aktiviteter i Cala Bona

Overnatning og aktiviteter i Cala Ratjada

Overnatning og aktiviteter i Cala Figuera

Overnatning og aktiviteter i Cala Dor

Overnatning og aktiviteter i Porto Cristo

Overnatning og aktiviteter i PortoColom

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *