Fisketur på Mallorca – Tag med ud og fisk fra båd og kyst

Er afslapning og frihed lig med en god fisketur, så sejl med ud og mærk friheden under solen på åbent hav udfor Mallorcas kyster.

Fang sværdfisk, havaborre, guldmakrel eller måske tun hvis du er stærk nok. Middelhavet er fyldt med mange typer fisk, i alle størrelser og former, så kom med ud på en heldagsfisketur og prøv kræfter med nogle af disse, mens du hygger med venner ombord.

Hvis I planlægger selv at arrangere fisketure enten fra kyst eller båd, så husk at købe fiskelicens i god tid før rejsen. Se mere nedenfor.

Fisketure med båd

Der er som nævnt flere arrangører af fisketure på Mallorca. Overornet kan man sige, at du nok får den bedste opleve nord for Mallorca, hvor du blandt andet kan prøve kræfter med tunfiskeri. Nedenfor er en liste over arrangørerne og hvordan du kommer i kontakt med dem, så du kan planlægge din fisketur på Mallorca.

Bådene tilbyder udover en uforglemmelig fisketur, også hyggelige faciliteter, hvor der serveres kolde drikke ombord. Desuden er det muligt at snorkle og svømme i det krystalklare vand mellem grotter og i det åbne hav, når båden ligger stille på bestemte steder.

heldags fisketur med baad på Mallorca

Heldagsfisketur med båd fra Ca’n Picafort (gruppepris)

Klar til at bide skeer med havents tunge fisk? Tag med ud på den 11 meter lange sports-kutter,langt ud på det blå middelhav og gør dig så klar til at mærke adrenalinrush’et når tun, guldmakrel og havaborrer bider på krogen og giver dig kamp til stregen. Båden er udstyret med både bar, toilet og soldæk , så der er gjort klar til et fantastisk oplevelse til søs. Transport er muligt fra de fleste destinationer på nordkysten, som Pollenca, Alcúdia og Playa de Muro.

  • Transport til/fra båden
  • Fiskeudstyr
  • Let måltid og drikke
  • Fiskelicens

Fisketur i Alcudiabugten fra Can Picafort på Mallorca

Heldagsfisketur med båd fra Ca’n Picafort

Nyd en dag under solen på åbent hav med fiskestangen i hånden. Sejl med en lokal fiskerbåd langt ud af i Alcúdiabugten til I når de bedste steder at kaste linen ud, og så skal der fanges store fisk. På denne 7-timers heldagstur er der mulighed for at fiske store fisk, snorkle og svømme i det klare vand og solbade på dækket, mens der grines og hygges.

  • Transport til/fra båden
  • Fiskeudstyr
  • Let måltid og drikke
  • Fiskelicens

Fiskelicens på Mallorca

Nogle glemmer det, mens andre har svært ved at finde svaret på, om det er påkrævet at have fiskelicens, selv når man bare er på ferie på Mallorca. Svaret er JA!

Alle over 14 år, skal have fiskelicens for at måtte fiske på Mallorca, det gælder for såvel kystfiskeri, fiskeri fra båd samt fiskeri med harpun. Det er både muligt, at købe individuelle licenser samt kollektive, hvis I er nogle stykker der skal af sted.

Hvis du/I udelukkende planlægger at fiske fra båd, altså med en guidet fiskebåd, vil licensen som ofte være inkluderet i prisen for turen.

DET ER IKKE TILLADT, at fiske fra havnene rundt omkring i de forskellige resorts – dog fra mange af de andre kyststrækninger. Det er måske heller ikke lige det man har mest lyst til, hvis man vil på fisketur på Mallorca. I dine licenspapirer fremgår det, hvilke steder det er tilladt at fiske fra kyst.

Licenser kan fås hos generaldirektøren for Fiskeri på (Dirección General de Pesca) ved C / dels Foners, 10-07. 006 Palma. De kan også fås hos Konsulatet for Landbrug og Fiskeri (Conselleria de Agricultura y Pesca) i Campos, Felanitx, Manacor, Inca, Sa Pobla og Soller.

Du kan også bestille din licens online på dgpesca.caib.es . Det kan tage op til 1 måned for at få din licens på denne måde, og du skal stadig afhente det personligt fra et af kontorene. Prisen for en licens ligger i omegnen af 15 € og gælder i 2 år.

Husk at medbringe pas og andet gyldigt legitimation, lige meget hvilken måde du benytter. Føler du dig usikker på proceduren, kan du ringe på +34 971176666.

©2021 Mallorca Oplevelser | Rejse til Mallorca, hotel på Mallorca, guides til destinationer, inspiration til seværdigheder, aktiviteter, markeder sport og oplevelser

Log in with your credentials

Forgot your details?