Fiske på Mallorca

Er afslapning og frihed lig med fisketur, så mærk friheden med en fisketur rundt om Mallorcas kyster.

Fang sværdfisk, havaborre, guldmakrel eller måske tun. Hop med på en arrangeret fiskebåd, som vil tage dig med ud til de “hemmelige” steder, eller nyd dagen alene med en stang fra kysten. Hvad end du er mest til, er du sikker på den bedste fisketur på Mallorca.

Det er faktisk muligt at fiske på alle kyststrækninger rundt om Mallorca, dog er der selvfølgelig steder der er bedre end andre. Arrangører kan tage dig med på dybhavs-fisketur.
Fiskelicens på Mallorca

Nogle glemmer det, mens andre har svært ved at finde svaret på, om det er påkrævet at have fiskelicens, selv når man bare er på ferie på Mallorca. Svaret er JA!

Alle over 14 år, skal have fiskelicens for at måtte fiske på Mallorca, det gælder for såvel kystfiskeri, fiskeri fra båd samt fiskeri med harpun. Det er både muligt, at købe individuelle licenser samt kollektive, hvis I er nogle stykker der skal af sted.

Hvis du/I udelukkende planlægger at fiske fra båd, altså med en guidet fiskebåd, vil licensen som ofte være inkluderet i prisen for turen.

DET ER IKKE TILLADT, at fiske fra havnene rundt omkring i de forskellige resorts – dog fra mange af de andre kyststrækninger. Det er måske heller ikke lige det man har mest lyst til, hvis man vil på fisketur på Mallorca. I dine licenspapirer fremgår det, hvilke steder det er tilladt at fiske fra kyst.

Licenser kan fås hos generaldirektøren for Fiskeri på (Dirección General de Pesca) ved C / dels Foners, 10-07. 006 Palma. De kan også fås hos Konsulatet for Landbrug og Fiskeri (Conselleria de Agricultura y Pesca) i Campos, Felanitx, Manacor, Inca, Sa Pobla og Soller.

Du kan også bestille din licens online på dgpesca.caib.es . Det kan tage op til 1 måned for at få din licens på denne måde, og du skal stadig afhente det personligt fra et af kontorene. Prisen for en licens ligger i omegnen af 15 € og gælder i 2 år.

Husk at medbringe pas og andet gyldigt legitimation, lige meget hvilken måde du benytter. Føler du dig usikker på proceduren, kan du ringe på +34 971176666.

 

 

Arrangerede fisketure med båd

Der er som nævnt flere arrangører af fisketure på Mallorca. Overornet kan man sige, at du nok får den bedste opleve nord for Mallorca, hvor du blandt andet kan prøve kræfter med tunfiskeri. Nedenfor er en liste over arrangørerne og hvordan du kommer i kontakt med dem, så du kan planlægge din fisketur.

Bådene tilbyder udover en uforglemmelig fisketur også hyggelige faciliteter, hvor der serveres kolde drikke om bord. Desuden er det muligt at snorkle og svømme i det krystalklare vand mellem grotter og i det åbne hav, når båden ligger stille på bestemte steder.

Priserne hos de forskellige arrangører variere ikke voldsomt og du skal forvente i omegnen af 350-450 € for en halvdagstur og 700-950 € for en heldagstur.

Fisketursarrangører

©2018 Mallorca Oplevelser | Rejse til Mallorca, hotel på Mallorca, guides til destinationer, inspiration til seværdigheder, aktiviteter, markeder sport og oplevelser

Log in with your credentials

Forgot your details?