Søg
Close this search box.

Fisketur på Mallorca

fiske-fisketur-mallorca-dybhavsfiskeri-baad

I denne artikel

Kræver det fiskelicens at fiske på Mallorca?

Svaret er ja, det kræver licens at fiske på Mallorca. 

Hvis du/I udelukkende planlægger at fiske fra båd, altså med en guidet fiskebåd, vil licensen som ofte være inkluderet i prisen for turen.

DET ER IKKE TILLADT, at fiske fra havnene rundt omkring i de forskellige resorts – dog fra mange af de andre kyststrækninger. Det er måske heller ikke lige det man har mest lyst til, hvis man vil på fisketur på Mallorca. I dine licenspapirer fremgår det, hvilke steder det er tilladt at fiske fra kyst.

Licenser kan fås hos generaldirektøren for Fiskeri på (Dirección General de Pesca) ved C / dels Foners, 10-07. 006 Palma. De kan også fås hos Konsulatet for Landbrug og Fiskeri (Conselleria de Agricultura y Pesca) i CamposFelanitxManacorIncaSa Pobla og Soller.

Du kan også bestille din licens online på dgpesca.caib.es . Det kan tage op til 1 måned for at få din licens på denne måde, og du skal stadig afhente det personligt fra et af kontorene. Prisen for en licens ligger i omegnen af 15 € og gælder i 2 år.

Husk at medbringe pas og andet gyldigt legitimation, lige meget hvilken måde du benytter. Føler du dig usikker på proceduren, kan du ringe på +34 971176666.