6A GALERIA D’ART

kunstgalleri 6a i palma mallorca
Om

Edicions 6a Obra Gráfica er et galleri beliggende i Palmas historiske og kulturelle centrum, ikke langt fra Sa Seu katedralen.

Galleriet er dedikeret til at udstille og bevare værker fra printmediet, som træsnit, dybtryk ætsning og litografi blandt andre.

Edicions 6a Obra Gràfic er en del af workshoppen, Taller 6a, som lader samtidskunstnere redigere og fortolke på tidligere print, som så udstilles på Edicions 6a Obra Gráfica.

Galleriet har et udstillingsareal på mere end 200 m2, fyldt med mere end 1100 værker, alle en del af de baleariske øers tryk og printhistorie.

Edicions 6a Obra Gráfica oversat til dansk betyder “Den 6.  grafiske udgave”.

Information:

Edicions 6a Obra Gráfica
Carrer Puresa, 8
07001 Palma de Mallorca
Tlf. +34 971 713 981
Mail: mailto:contacte@edicions6a.com

Besøg hjemmeside

Åbningstider: Man-fre: 9:45-13:45 og igen 16:45-19:45

Hvor

Palma

Palma er Mallorcas og de baleariske øers hovedstad, en by der flere gange er kåret som den bedste by i verden at bo i. Palma har en lang og spændende historie, der tager os helt tilbage til dens grundlæggelse i romertiden. Gennem mere end et årtusind har flere kulturer haft sat deres præg på byen, som på mange måder ebber af kulturhistorie og mangfoldighed. Palma er et oplagt besøgsmål på enhver tur til Mallorca, der er altid noget at se eller lave her, f.eks. en shoppingtur i de mange butikker omkring hjertet af byen, eller en tur på cafe eller restaurant. Palma er samtidig hjemsted for nogle utrolige seværdigheder, der nok skal få kameraet frem. Besøg bla. Sa Seu katedralen, Bellver-slottet, Almudaina-paladset, de arabiske bade, Casal Solleric, Sant Francesc klostret, tag en tur med veterantoget til Sóller eller udforsk byens arkitektoniske perler. Ønsker du at bo i Palma, kan du glæde dig til en række sublime luksushoteller som ligger i smukke historiske bygninger i hjertet af byen, hvor opvartning og romantik er notorisk.

Palma hotel, sightseeing, seværdigheder og guide

Flere seværdigheder i Palma

Opdag flere rejsemål nær Palma

Cala Major

Ca’n Pastilla

s’Arenal

Flere

Flere museer og udstillinger på Mallorca

0 Comments

Leave a reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Alle rettigheder forbeholdes ©2023 Mallorca Oplevelser - Danmarks største guide til Mallorca

Log in with your credentials

Forgot your details?