Søg
Close this search box.

Torre Nova de sa Roca Fesa

Torre Nova de sa Roca Fesa – eller Torre de Santanyí – hører til blandt Mallorcas historiske og kulturelle arveskatte.

Tårnet står på klippeformationerne af samme navn, Roca Fesa, med sine 9,2 meter høje cylinder.

Gennem middelalderen, særligt i perioden mellem 1520 og 1611, var Mallorca hårdt prøvet af ottomanske pirater fra Tyrkiet, der havde allieret sig med berbere fra Nordafrika. Piraterne angreb Mallorcas kyster fra alle sider, hvorfor man vedtog at gennemføre byggeriet af godt 85 observations- og forsvarstårne rundt om på øen.

Torre Nova de sa Roca Fesa gennemgik renovering i 2004, hvor en metaltrappe blev tilføjet, så det nu er muligt for besøgende at komme op på platformen og få adgang til den vidunderlige udsigt og indsigt i vagtmandens hverdag.

Adresse og kontaktinfo

Populært lige nu

Forår i maj måned på Mallorca, Spanien. En bugt omgivet af smuk uspoleret natur.

Mallorca i maj

Mallorca i maj Billede: Muzykalne Podróże/Unsplash Inspiration og idéer til rejsen til Mallorca i maj måned Maj måned på Mallorca er starten på sommeren. Hotellerne

Læs mere »
Gruppe cykelryttere kører Mallorca 312 cykelløb på øen Mallorca i april.

Mallorca 312

Mallorca 312 er Europas største og hårdeste endagscykelløb, der finder sted i slutningen af april, hvor 8.000 cykelryttere tager udfordringen op.

Læs mere »
Yachts i Palma havn i april måned, på øen Mallorca i Spanien.

Mallorca i april

Mallorca i april Inspiration og idéer til rejsen til Mallorca i april måned Mallorca i april måned markerer åbningen af strand- og badebyerne på kysterne,

Læs mere »

Flere gamle forsvarstårne at se på Mallorca