Søg
Close this search box.

Torre de Son Galceran

Torre de Son Galceran er et tidligere udkigs- og observationstårn, bygget på de stedsegrønne bjergskråninger ud for Valldemossa.

Tårnet blev konstrueret i 1577, som et led i Mallorcas værn mod piratangreb, hvilke var særligt voldsomme og hyppige op gennem 1500-tallet.

Heroppefra havde vagten et eminent overblik over kyststrækningen og kunne i tilfælde af trusler, få adgang til brænde og dermed sende røgsignaler til andre af kystens og bjergenes vagttårne. På denne måde kunne byerne hurtigt sættes i alarmberedskab og mændene gøres klar til kamp.

Torre de Son Galceran er også kendt som “Atalaia de Valldemossa”, men har bibevaret sit navn, da frt tilhører ejendommen Son Galceran, som blev opkøbt af den berømte ærkehertug, Ludwig Salvator af Østrig, i 1868.

Populært lige nu

Forår i maj måned på Mallorca, Spanien. En bugt omgivet af smuk uspoleret natur.

Mallorca i maj

Mallorca i maj Billede: Muzykalne Podróże/Unsplash Inspiration og idéer til rejsen til Mallorca i maj måned Maj måned på Mallorca er starten på sommeren. Hotellerne

Læs mere »
Gruppe cykelryttere kører Mallorca 312 cykelløb på øen Mallorca i april.

Mallorca 312

Mallorca 312 er Europas største og hårdeste endagscykelløb, der finder sted i slutningen af april, hvor 8.000 cykelryttere tager udfordringen op.

Læs mere »
Yachts i Palma havn i april måned, på øen Mallorca i Spanien.

Mallorca i april

Mallorca i april Inspiration og idéer til rejsen til Mallorca i april måned Mallorca i april måned markerer åbningen af strand- og badebyerne på kysterne,

Læs mere »

Flere interessante forsvarskonstruktioner du skal opleve på Mallorca