Søg
Close this search box.

S’Estaca (Costa Nord)

COSTA NORD ER LUKKET PERMANENT

Skuespiller Michael Douglas er blandt ildsjælene bag initiativet Costa Nord – en cadeau til Mallorcas nordlige og vestlige egne.

Costa Nord er beliggende i den gamle herskabsvilla, s’Estaca, der tilhørte ærkehertug Louis Salvator (1847-1915) – midt i Valldemossa by.

Costa Nord Centre Culturel er dedikeret til at indvie dig som gæst i, hvordan -og hvad, de frugtbare områder i Tramuntanabjergene kontribuerer med, for at skabe et så bevaringsværdigt økosystem. Costa Nord er foruden et museum – også et researchinstitut, der forsker i hvordan sikringen af Tramuntanas særlige frugtbarhed bedst bevares.

I bygningen ligger også det baleariske institut for bæredygtig udvikling.

Når du kommer ind i Costa Nord, introduceres du af en ca. 15 minutters dokumentarfilm – fortalt af Michael Douglas selv – til livet og naturen omkring Mallorcas nord og vestlige kyster, med omdrejningspunkt omkring Serra de Tramuntana.

Nixe Hall – en del af Costa Nord, har sit navn efter Louis Salvadors mytiske skib, som han sejlede over Middelhavet i. I Nixe Hall, har man genskabt en tro kopi af skibets interiør, der sammen med lys og lydeffekter, reproducerer nogle af de mest skelsættende oplevelser Louis Salvator var ude for, under hans sejllads på Middelhavet.

Der afholdes hvert år, en række kulturelle arrangementer på Costa Nord, blandt andet ‘Mediterranean Nights’. Arrangementet består af en cyklus af koncerter, der hver hylder Tramuntanabjergene, de mennesker der har elsket dem – og de kulturer der har hersket i områderne.

 
Overnat i Valldemossa
Valldemossa byder på romantik, gode spisesteder, smuk natur og mange muligheder.
Click Here

Kategorier

Flere bygninger af kulturel værdi på Mallorca