Søg
Close this search box.

Santa Llúcia kapellet i Mancor de la Vall

Nær den lille by Mancor de la Vall, finder du et af landsbyens mest berømte vartegn, kapellet Santa Llúcia, fra år 1348.

Dette kapel er et af ​​tre, der blev bygget umiddelbart efter erobringen af ​​kong Jaume I, og som har stået tidens gang.

Mancor de la Valls indbyggere valfartede i middelalderen op ad de stejle bjergskråninger for, at bede om hjælp fra de højere magter til at bekæmpe vandaler og røvere, der kom ned fra bjergene og plyndrede i byen.

I dag går der heldigvis en fin vej op til kapellet og du kan både cykle, vandre eller køre bil dertil, mens du indtager de imponerende syn over hele dalen og landsbyen.

Populært lige nu

Forår i maj måned på Mallorca, Spanien. En bugt omgivet af smuk uspoleret natur.

Mallorca i maj

Mallorca i maj Billede: Muzykalne Podróże/Unsplash Inspiration og idéer til rejsen til Mallorca i maj måned Maj måned på Mallorca er starten på sommeren. Hotellerne

Læs mere »
Gruppe cykelryttere kører Mallorca 312 cykelløb på øen Mallorca i april.

Mallorca 312

Mallorca 312 er Europas største og hårdeste endagscykelløb, der finder sted i slutningen af april, hvor 8.000 cykelryttere tager udfordringen op.

Læs mere »
Yachts i Palma havn i april måned, på øen Mallorca i Spanien.

Mallorca i april

Mallorca i april Inspiration og idéer til rejsen til Mallorca i april måned Mallorca i april måned markerer åbningen af strand- og badebyerne på kysterne,

Læs mere »

Andre religiøse steder du skal besøge på Mallorca