Seværdighederne uden for Palma og de resterende større byområder på Mallorca, er typisk præget af hvert pmrådets lokale kulturarv og historie.

Mange gange vil du opleve, at seværdighederne er de mange små klostre og kapeller, der fortæller, hvor stor betydning religion har haft gennem tiden på Mallorcas egne. Lige siden den catalanske generobring af de baleariske øer i 1229, har de mange klostre og kapeller, været symbol på den kristne trosretning.

Nær den lille by, Mancor de la Vall, finder du en af landsbyens mest berømte varetegn, kapellet Santa Llúcia fra år 1348.

Dette kapel er et af ​​tre, som blev bygget umiddelbart efter erobringen af ​​kong Jaume I og har stået tidens gang.

Mancor de la Valls indbyggere valfartede i middelalderen, op ad de stejle bjergskråninger for, at bede om hjælp fra de højere magter til at bekæmpe vandaler og røvere, der kom ned fra bjergene og plyndrede i byen.

I dag går der heldigvis en fin vej op til kapellet og du kan både cykle, vandre eller køre bil dertil, mens du indtager de imponerende syn over hele dalen og landsbyen.

[wpgmza id=”360″]
0 kommentarer

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*

©2021 Mallorca Oplevelser | Rejse til Mallorca, hotel på Mallorca, guides til destinationer, inspiration til seværdigheder, aktiviteter, markeder sport og oplevelser

Log in with your credentials

Forgot your details?