Søg
Close this search box.

Huset efter Margalida Cativa

Margalida Cativa, bedre kendt som Margalida af Costitx, var en from og godhjertet kvinde, der levede sit liv som franciskaner under åndelig ledelse af sognepræsten i Costitx. Margalida Cativa blev født i 1888 i Palma de Mallorca, hvor hun blev fundet som spæd og bragt til Costitx, hvor hun døde i en alt for tidlig alder i 1919.

Hun er begravet i Costitx og hendes gravsted kan besøges i kirken, hendes sjæl har desuden modtaget beatifikation af paven i Rom.

Hendes hus står endnu og her kan du opleve møbler fra sidste århundrede sammen med nogle af Margalida Cativas personlige ting. Huset er stærk æret af den lokale befolkning og er blevet en stor del af landsbyens sjæl.

Populært lige nu

Forår i maj måned på Mallorca, Spanien. En bugt omgivet af smuk uspoleret natur.

Mallorca i maj

Mallorca i maj Billede: Muzykalne Podróże/Unsplash Inspiration og idéer til rejsen til Mallorca i maj måned Maj måned på Mallorca er starten på sommeren. Hotellerne

Læs mere »
Gruppe cykelryttere kører Mallorca 312 cykelløb på øen Mallorca i april.

Mallorca 312

Mallorca 312 er Europas største og hårdeste endagscykelløb, der finder sted i slutningen af april, hvor 8.000 cykelryttere tager udfordringen op.

Læs mere »
Yachts i Palma havn i april måned, på øen Mallorca i Spanien.

Mallorca i april

Mallorca i april Inspiration og idéer til rejsen til Mallorca i april måned Mallorca i april måned markerer åbningen af strand- og badebyerne på kysterne,

Læs mere »

Flere interessante bygninger du skal opleve på Mallorca