Søg
Close this search box.

Fundació Biblioteca Can Torró

Fundació Biblioteca d’Alcúdia Can Torró er kendt som det mest kreative og innovative bibliotek på de baleariske øer

Can Torró er navnet på selve bygning og blev opkøbt af én af de mest markante profiler i Alcúdia, tyske Reinhard Mohn, som efterfølgende etablerede Fundació Biblioteca d’Alcúdia Can Torró. For ikke så mange år tilbage, blev den tilhørende bygning, Can Fondó – en anden juvel fra det 14. århundrede – også en del af biblioteket.

Fra første tanke bag Can Torró, har det været meningen at det ikke blot skulle være et bibliotek, men et multimediecenter – et kreativt legerum til intellektuel udfoldelse.

Det er ikke ualmindeligt, se børn muntre sig i legerummet i aftentimerne, studerende læser lektier, eller folk der benytter Can Torró til at læse avisen eller få en hyggesnak.

Can Torró er dog mere end det, biblioteket er også scene for en række udstillinger, foredrag, jazzkoncerter – derfor en vigtig brik i Alcúdias kultur.

Adresse og kontaktinfo

Mandag 10:00 - 20:00
Tirsdag 10:00 - 20:00
Onsdag 10:00 - 20:00
Torsdag 10:00 - 20:00
Fredag 10:00 - 20:00
Lørdag 10:00 - 14:00
Søndag 10:00 - 14:00

Populært lige nu

Forår i maj måned på Mallorca, Spanien. En bugt omgivet af smuk uspoleret natur.

Mallorca i maj

Mallorca i maj Billede: Muzykalne Podróże/Unsplash Inspiration og idéer til rejsen til Mallorca i maj måned Maj måned på Mallorca er starten på sommeren. Hotellerne

Læs mere »
Gruppe cykelryttere kører Mallorca 312 cykelløb på øen Mallorca i april.

Mallorca 312

Mallorca 312 er Europas største og hårdeste endagscykelløb, der finder sted i slutningen af april, hvor 8.000 cykelryttere tager udfordringen op.

Læs mere »
Yachts i Palma havn i april måned, på øen Mallorca i Spanien.

Mallorca i april

Mallorca i april Inspiration og idéer til rejsen til Mallorca i april måned Mallorca i april måned markerer åbningen af strand- og badebyerne på kysterne,

Læs mere »

Flere interessante steder du skal opleve på Mallorca